Bisiklet Almak İstiyorum
-
Tavsiyeler için çok sağolun, benim de işime yarayabilir. En azından tercih edilen bisiklet markalarını öğrendik.
-
Salcano İGMAN en hesaplı en güzel bisiklet.
-
Hocam 700 tl bütçem var demişsn bu fiyata yol bisikleti almaya çalışmak yerine sıfır gayet sağlam bir dağ bisikleti alablrsn yola gidicem diye illa yol-şehir bisikleti almana gerek yok. Sedona 711 alablrsn kitleneblr maşasıda var düzgün yollarda kitle asıl pedala hemde uzun ömürlü yol bisikletine göre daha az masraf çıkartır. Örneğn ben dağ bisikletyle geçen hafta istanbul bursa gittm geldm hiçte bir dezavantajını yaşamadm aksine bozuk yollarda maşa kilidini açarak daha rahat yol aldm mtb aklında bulunsun;)
-
ASTRO 242 SRD 799 TL TİP : 26" MTB VİTES : SRAM X4 24 VİTES KADRO : HYDROFORMED BUTTED ALÜMİNYUM KADRO MAŞA : SUNTOUR SF11 XCM V3 RL GİDONDAN KİLİTLEMELİ MAŞA FREN : AVID JUICY 3 HIDROLİK DİSK FREN TAKIMI GİDON : SALCANO/ZOOM MTB-AL-152B ALÜMİNYUM GİDON GİDON BOĞAZI : SALCANO/ZOOM TDS-D345 3D FORGED ALÜMİNYUM GİDON BOĞAZI SELE : VD-1121 SALCANO LOGOLU, JEL TAKVİYELİ SELE SELE BORUSU : SALCANO/ZOOM SP-238 ALÜMİNYUM SELE BORUSU KRANK TAKIMI : SUNTOUR CW10 XCT V3 T312 KRANK TAKIMI ÖN&ARKA TEKER GÖBEĞİ : SRAM MTH306 QR RUBLE : SRAM PG-820 KASET 11-32 TEKERLEK : SALCANO X-PROD1 8X4ÖZEL ÖRÜM TEKERLEK SETİ LASTİK : CONTINENTAL RACE KING 2,2 LASTİK SEÇENEKLER : KADRO ÖLÇÜLERİ 16"-18"-20" ASTRO 242 SRD 799 TL TİP : 26" MTB VİTES : SRAM X4 24 VİTES KADRO : HYDROFORMED BUTTED ALÜMİNYUM KADRO MAŞA : SUNTOUR SF11 XCM V3 RL GİDONDAN KİLİTLEMELİ MAŞA FREN : AVID JUICY 3 HIDROLİK DİSK FREN TAKIMI GİDON : SALCANO/ZOOM MTB-AL-152B ALÜMİNYUM GİDON GİDON BOĞAZI : SALCANO/ZOOM TDS-D345 3D FORGED ALÜMİNYUM GİDON BOĞAZI SELE : VD-1121 SALCANO LOGOLU, JEL TAKVİYELİ SELE SELE BORUSU : SALCANO/ZOOM SP-238 ALÜMİNYUM SELE BORUSU KRANK TAKIMI : SUNTOUR CW10 XCT V3 T312 KRANK TAKIMI ÖN&ARKA TEKER GÖBEĞİ : SRAM MTH306 QR RUBLE : SRAM PG-820 KASET 11-32 TEKERLEK : SALCANO X-PROD1 8X4ÖZEL ÖRÜM TEKERLEK SETİ LASTİK : CONTINENTAL RACE KING 2,2 LASTİK SEÇENEKLER : KADRO ÖLÇÜLERİ 16"-18"-20"
IGMAN662 TLTİP : 26" MTB VİTES : SHIMANO SL-RS43/ TX51 21 VİTES KADRO : DOUBLE BUTTED 6061 ALÜMİNYUM KADRO MAŞA : SUNTOUR SF11 XCT V2 MLO KİLİTLEMELİ AMORTİSÖRLÜ MAŞA FREN SHIMANO BL-M486 HİDROLİK DİSK FREN SETİ GİDON BOĞAZI : ZOOM AHEAD TDS-D345 3D FORGED ALÜMİNYUM GİDON BOĞAZI TEKERLEK : SALCANO X-PRO2 2X12 ÖZEL ÖRÜM TEKERLEK SETİ LASTİK : MICHELIN COUNTRY MUD LASTİK SEÇENEKLER : KADRO ÖLÇÜLERİ 16"-18" -
cesiceyms_19@hotmail.com
ne istediğini biliyorsan ekle konusalım hocam
-
Benim bisikleti satim sana :D
buda resmi

Ürün Özellikleri
Kadro HI-TEN Çelik kadro (Full Süspansiyonlu) Ön Maşa Süspansiyonlu ön maşa Jant Alüminyum jant Vites 21 Vites - Sunrun Zincir KMC Fren V-Fren Aksesuar Kısa tip ön ve arka plastik çamurluklar -
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------
Benim bisikleti satim sana :D
buda resmi

Ürün Özellikleri
Kadro HI-TEN Çelik kadro (Full Süspansiyonlu) Ön Maşa Süspansiyonlu ön maşa Jant Alüminyum jant Vites 21 Vites - Sunrun Zincir KMC Fren V-Fren Aksesuar Kısa tip ön ve arka plastik çamurluklar
-----------------------------hacım varya sanki Giant marka bısıklet tanıtmıssın :|
-
İstanbullu bisikletçi varsa tbt turu yapalım :D
-
pisikleet bunu yazdı:
-----------------------------mehmet senmısın olum ? eğer sen degılsen mehmet var bizim mehmet şer her hafta sonu turlara cıkıyor yakala onu :|
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------pisikleet bunu yazdı:
-----------------------------mehmet senmısın olum ? eğer sen degılsen mehmet var bizim mehmet şer her hafta sonu turlara cıkıyor yakala onu :|
yok hocam mehmet fln degilimde kendisini yakalamya calısırım :) nicki nedir mehmet arkdsın?