Bisiklet Bir Tutkudur
-
Kendimde bolca bisiklet süren biri olarak şu video izlerken çok zefk aldım.Bisiklet binmeği sevmeyen bile izledikten sonra fikrinin değişeceğine eminim.
http://www.collegehumor.com/video:1908415
-
Ağzım açık izledim :D
-
Bisiklete Binmeyi Sonrada Bisikletten İnmeyi Çook Severim (:
-
Vay bee. Helal olsun, resmen bisikletle oynuyor :)
-
vay anasını sayın seyirciler :| ulan bi daha bisiklete binmicem :p aşmış herif resmen...
-
21 vites contra bisikletim vardı küçükken :W
ne binerdim a.q :W motora hevesim sarınca bisiklete binmeyi bıraktım :W
-
bu resmen kapkaçcı işi gibi :s fizik kurallarının suyunu çıkarmış eınştaynı sükut ettirmiş:)
-
la ne bilya kalır ne bişey kalır bisiklette amk. vay anasını adam çoştukça çoşuyor be :D
bu adamın sonu imamın kayığı benden demesi qewqwawqe :D
-
guzelmis o.O :) :D, ankarada var midir boyle bisikletcilerin oldugu yogun bir mekan ankarada. bir tane bisikleti aliyim diyorum. varsa kullananlar Öneride alabiliriz.
-
çok güzel hareketler bunlar.. :D
hareketleri çok süper yapıyo artııı bisikletin ecdadını çok güsel öpüyo.. :D
-
evet bisiklet hem bir sprodur. Sağlık açısından da çok faydalıdır. Ben köyde sürekli bisikletle giderim her yere. Köyümüz Edirnenin küçük bir ilçesine bağlıdır. Bizim orada bisiklet ile motosiklet halkın vazgeçilmez tutkusudur. Zaten oraları cetvel gibi dümdüz yerler. yokuş bayır namına hiçbirşey yok. O yaşlı adamlar sürekli bisiklet üzerinde bir görseniz ne güzel manzara. İşe giden öğretmenler doktorlar bile bisikletle gidiyor kasabada. çünkü heryer dümdüz insan bisiklet kullanma zevkini yaşıyor doya doya
Toplam Hit: 3035 Toplam Mesaj: 18