Bisiklet Bir Tutkudur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek

Kendimde bolca bisiklet süren biri olarak şu video izlerken çok zefk aldım.Bisiklet binmeği sevmeyen bile izledikten sonra fikrinin değişeceğine eminim.

http://www.collegehumor.com/video:1908415

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    Ağzım açık izledim :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bisiklete Binmeyi Sonrada Bisikletten İnmeyi Çook Severim (:

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    Vay bee. Helal olsun, resmen bisikletle oynuyor :)

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    vay anasını sayın seyirciler :| ulan bi daha bisiklete binmicem :p aşmış herif resmen...

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

21 vites contra bisikletim vardı küçükken :W

ne binerdim a.q :W motora hevesim sarınca bisiklete binmeyi bıraktım :W

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    bu resmen kapkaçcı işi gibi :s  fizik kurallarının suyunu çıkarmış eınştaynı sükut ettirmiş:)

Temel adalettir .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicoo
    Cicoo's avatar
    Erkek

la ne bilya kalır ne bişey kalır bisiklette amk. vay anasını adam çoştukça çoşuyor be :D

bu adamın sonu imamın kayığı benden demesi qewqwawqe :D

Zor günler geçirdi ama hala ayakta. :/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    guzelmis o.O :) :D, ankarada var midir boyle bisikletcilerin oldugu yogun bir mekan ankarada. bir tane bisikleti aliyim diyorum. varsa kullananlar Öneride alabiliriz.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

çok güzel hareketler bunlar.. :D

hareketleri çok süper yapıyo artııı bisikletin ecdadını çok güsel öpüyo.. :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    evet bisiklet hem bir sprodur. Sağlık açısından da çok faydalıdır. Ben köyde sürekli bisikletle giderim her yere. Köyümüz Edirnenin küçük bir ilçesine bağlıdır. Bizim orada bisiklet ile motosiklet halkın vazgeçilmez tutkusudur. Zaten oraları cetvel gibi dümdüz yerler. yokuş bayır namına hiçbirşey yok. O yaşlı adamlar sürekli bisiklet üzerinde bir görseniz ne güzel manzara. İşe giden öğretmenler doktorlar bile bisikletle gidiyor kasabada. çünkü heryer dümdüz insan bisiklet kullanma zevkini yaşıyor doya doya

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
Toplam Hit: 3035 Toplam Mesaj: 18