folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bisikletten Anlayanlar - İkinci El En Kısa Sürede Edinmek İstiyorum



Bisikletten Anlayanlar - İkinci El En Kısa Sürede Edinmek İstiyorum

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek
    Cyber bunu yazdı

    Bende  3 gün önce Dahon vybe d7 katlanır bisiklet aldım. İşe bisiklet ile geliyorum, akşamlarıda katlayıp otobüs ile eve gidiyorum.

    Eğer katlanır almayı düşünürsen tavsiye ederim. Katlanırda uygun fiyatlı Mosso Marine 20 veya carraro flexi 121 olabilir.

    dahonla kıyasladıgında carrora flexi 121 le ne dıyebılırısn . mossoyu da ılkdefa gordum 26' olanı muadılı buymus. aslında buyukte alınabılır

    https://www.youtube.com/watch?t=284&v=KVM-iNJzcKA


    Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mart/2009
    Erkek
    turkcell bunu yazdı

     trek merida scoot tercih et carraro sedona salcano kron diğer tercihlerde böle olabilir

    neden hocam merak ettim.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cakmaradyolog
    Cakmaradyolog's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2015
    Erkek

    Bende kendimce bi kaç yorum yapmak isterim :) Arkadaşım bisiklet hastasıdır ve banada bulaştırdı 😄 kendisi yol bisikleti hastasıydı son aldığı giant 6bim tl değerindeydi. Kullanacağın konumu az çok biliyorum. Sana tavsiyem kesinlikle selesi yaylı olan al ;) ön amartösör olsun ortada amörtösör kesinlikle olmasın. Teker kalınlığını şimdilik kalın seneye maddi durum düzelirse incesini alırsın :) ben bisiklet markasından ziyade takım markalarına Önem verdim shimano orta ve arka aktarıcı shimano arka ve ön Dişli ve elden vites attırıcıları çıtçıtlı shimano olan bi bisikleti 300 e aldım :) her hafta 50 km den aşağı yol Yapmıyorum. Caddebostan sahile gelirsen turda eşlik ederim ✌️

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2011
    Erkek

    Decathlon a gidip ordaki bisikletlere bakabilirsin,fiyatları uygun ve kullanıcıların dediğine göre ürününün arkasında duran bir firmaymış.


    Bortubocek sever
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cyber
    Cyber's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2003
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    Cyber bunu yazdı

    Bende  3 gün önce Dahon vybe d7 katlanır bisiklet aldım. İşe bisiklet ile geliyorum, akşamlarıda katlayıp otobüs ile eve gidiyorum.

    Eğer katlanır almayı düşünürsen tavsiye ederim. Katlanırda uygun fiyatlı Mosso Marine 20 veya carraro flexi 121 olabilir.

    dahonla kıyasladıgında carrora flexi 121 le ne dıyebılırısn . mossoyu da ılkdefa gordum 26' olanı muadılı buymus. aslında buyukte alınabılır

    https://www.youtube.com/watch?t=284&v=KVM-iNJzcKA

    Ben bisikleti almadan önce 2-3 hafta forumlardan araştırma yaptım. Dahon bu işin piri bir firma , muhakkak malzeme kalitesi olarak Carraro flexi 121 ile farkları vardır.

    Carraro Türkiye üretimi . Avantajı 21 vites olması . Dez avantajı ise katlandıktan sonra, sele borusunun ayak olmaması, bisiklet direk aynakol üzerine basıyor.

    Mosso Marine 'de 26 inch olanı var fakat ben toplu taşıma araçlarınıda kullandığım için tercih etmedim. Fakat arabanın arkasına atıyım gidiyim bir yerde biniyim dersen mantıklı . 20 inch olan modeli Ümit'in katlanabiliriyle tamamen aynı zaten, sadece kadrosu Mosso'ya aitmiş.Mosso taiwanlı büyük bir kadro üreticisiymiş.

    Birde internette istbike 'in 20 inch bisikletlerini gördüm, görünüşü , rekleri şahane . Fakat istbike nedir, nerenin firmasıdır hiç bir bilgi bulamadım internette.


    MCSE,MCDST gokhan@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Şubat/2012
    Erkek

    Beyler bisikleti dün aldım, kron tx 500. 

    elinde sıfırı bulunan arkadaş gebze'de oturuyordu, çalıştığı yer ise tuzla organize sanayi bölgesi. ister arabaya atayım iş yerimden al, ister evimden al dedi.

    iş yerinden alalım dedik. araba ayarlayamayınca, toplu taşıma yöntemleri ile yollara düştük, üsküdardan önce marmaray, ayrılıkçeşmeden metro, kartalda inip 500T, içmeler köprüsünde inip 133P, son durakta inip taksi (11,5TL) ile mekana gittim. dünya yol varmış..

    bisikleti aldım, D100'e kadar 20 küsür km sürdüm, ordan bi otobüse atlarım dedim, yarım saat bekledim otobüsler iş çıkış saati diyip almıyorlar, ümidi kestim, D100'den gider miyim dedim baktım emniyet şeriti dahil araba kaynıyor ki geriye kalmış 40-50km yolum, dedim çekilmez öyle egzoz gazına boğucu bir yol.

    Çevirdim gidonu kartal sahile, kartal sahilden git git bitmeyen bir yol ile acaba burası artık kadıköy moda sahilmidir düşünceleriyle, azim ve sebat ile pedal çevirdim, durdum tost + ayran yaptım devam ettim.. 

    velhasıl akşam 21 civarında üsküdarda evime geldim.. google maps'in navigasyonunun dediğine göre >=80km yol yapmışım, ilkokuldan beri bisiklet sürmeyen ben bugün baya hamladığımı hissediyorum.

    özellikle kasıklarım seleyle bütünleşmiş sanırım, ayrılınca sızlamaya başladı halen o şekil sızlıyor =)

    zor oldu ama kavuştum bisikletime, memnunum sanırım. bu arada dün yoldayken yağmur çiselemeye başlamıştı, eve girdikten sonra arttı, şu an bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor üsküdarda..

    günlük güneşlik istanbul ben bisiklet alınca yağmur moduna geçti biraz kafam bozuldu..

     


    Ali & Dua & Zeynep'in Babası
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Şubat/2012
    Erkek

    bu arada bana çamurluk lazım, kron tx 500 siyah-mavi modele, şunu al diyecek kıvamda bir mürit varsa tavsiyesini dikkate alayım.

    genlerimde bir bozukluk var sanırım, yerde 1 damla su olsa ben yürürken kesin ayakkabımdan pantalonumun arkasına sıçrar, bisiklette de kesin arka tekerden sırtıma sıçrar.. 

     

    çok farklı ayakkabılar denedim, yan bastım, düz bastım, önce ayakkabının arkasını sonra önünü bastım, önce önünü sonra arkasını bastım, dünya yöntem denedim, ben yürürken yerde su/çamur birşey varsa kesin pantalonu yukardan aşağı boyuyor :S ayakkabıya çamurluk varsa bisiklet için olanla birlikte onu da alabilirim.


    Ali & Dua & Zeynep'in Babası