folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Bitcoin Olayı Kafama Yatmıyor

Bitcoin Olayı Kafama Yatmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexelebek
    alexelebek's avatar
    Erkek
    emrah20 bunu yazdı
    Elektrik sağlanamayınca sunucu daki veriler (coin ler) silinir. Savaş riski olduğu zaman altının artışa geçmesinin nedeni, yanmaz, paslanmaz, yırtılmaz. En fazla aşırı sıcaktan erir, ama yine var olmaya devam eder.

Hangi sunucu, birtane sunucu yokki. Blockchain nedir bir okuyalim, anlayalim.

Another day another death another sorrow another breath...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    emrah20 bunu yazdı
    Elektrik sağlanamayınca sunucu daki veriler (coin ler) silinir. Savaş riski olduğu zaman altının artışa geçmesinin nedeni, yanmaz, paslanmaz, yırtılmaz. En fazla aşırı sıcaktan erir, ama yine var olmaya devam eder.

Bilgisayarini kapattiginda veya telefonunu sarji bittiginde icindeki bilgilerin kayboluyor mu?

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    emrah20 bunu yazdı

önce bi blockchain nedir öğren sonra net konuş hocam. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Arkadaşlar değerli olmasının sebebi sınırlı olması zaten. Sınırsız olsaydı bu kadar değerli olmazdı. Ayrıca dini açıdan olaya yaklaşanlar olursa diye... 

http://www.yenisafak.com/ekonomi/bitcoin-helal-degil-2853421 

İndia İndia !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    bloodmage bunu yazdı

Arkadaşlar değerli olmasının sebebi sınırlı olması zaten. Sınırsız olsaydı bu kadar değerli olmazdı. Ayrıca dini açıdan olaya yaklaşanlar olursa diye... 

Dini tarafları düşünen birisinin bitcoin in helal haram caiz olması konsundan önce kudüs e gidip cihad etmesi gerekiyor, eğer bunu yapmıyorsa bitcoin falan bıraksın. [Müslümanız len mq falan deyip duyar kasan müminlere yönelik dediklerim...]

next next next install
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı

Şu Bitcoin olayı ponzi olayları gibi geliyor bana.

Aga paranın altın, petrol maddi karşılığı yok. Neye göre üretiliyor da değer kazanıyor?

doların varil varil petrol ya da külçe külçe altın karşılığı var mı ?

şuan crypto currency henüz lidyalılar yeni parayı buldu ve bitcoin = altın sikke yani tekerlek yeni icad oldu.Alt coinler ise gümüş sikke bakır vs metallerden henüz kağıt paraya pratikte hiçbiri geçmedi.Ama mecburen herkes zamanla bu teknolojiye geçeçecek.

trooper tarafından 19/Ara/17 08:16 tarihinde düzenlenmiştir

ZzZzZzZ...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Benim ön görüme göre Bitcoin ve sanal paralar yasallaşıp günden güne ortak para birimi haline gelecek.

Hatta ortalama 50-60 sene içinde de tüm dünyanın evrensel para birimi sanal paralar olacak. 

Gelişen teknoloji ile kendini bütünleştirebilirse sanal paralar gerçekten çok iyi bir fırsat olabilir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    bloodmage bunu yazdı

Dini tarafları düşünen birisinin bitcoin in helal haram caiz olması konsundan önce kudüs e gidip cihad etmesi gerekiyor, eğer bunu yapmıyorsa bitcoin falan bıraksın. [Müslümanız len mq falan deyip duyar kasan müminlere yönelik dediklerim...]

Ya sen ne değişik bir adamsın . Sana hitap eden bir şey yazmadım ben dini açıdan olaya bakmak isteyenlere yazdım sen ne atlıyorsun. Cihat yapılabilmesi için gerekli şartlar var onlar sağlanmadan kendi kafana göre gidip millete sıkamazsın. Ayrıca sen kimsenin Müslümanlığını sorgulayamazsın , herkes mükemmel olacak diye bir şey yok. Ben belki cihattan korkuyorum ama bitcoin e bulaşmak istemiyorum ve benim önceliğim bitcoin kudüs değil seni ne ilgilendirir. 

Ayrıca o yazdığın mq duyar kasma falan lafları çok canımı sıktı günümü zehir ettin. 

İndia İndia !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

ocak 2016'da 1270 tl'ye bir btc almıştım o btc 78 bin lira oldu dünyada yüzüme gülen tek şeyde bu oldu...

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Erkek
    trooper bunu yazdı
    SkynetX bunu yazdı

Şu Bitcoin olayı ponzi olayları gibi geliyor bana.

Aga paranın altın, petrol maddi karşılığı yok. Neye göre üretiliyor da değer kazanıyor?

doların varil varil petrol ya da külçe külçe altın karşılığı var mı ?

şuan crypto currency henüz lidyalılar yeni parayı buldu ve bitcoin = altın sikke yani tekerlek yeni icad oldu.Alt coinler ise gümüş sikke bakır vs metallerden henüz kağıt paraya pratikte hiçbiri geçmedi.Ama mecburen herkes zamanla bu teknolojiye geçeçecek.

Dolar'ın karşılığında ABD merkez bankasında külçe altın var. Bizimkinde de var. Dolar'ın karşılığı bir tek altın rezervi değil, yıllık üretilen milli değerler doların (yada bir ülkenin) karşı değeri. Üretilen değerler karşısında basılan dolar notlarının ölçüsü şaşarsa, dolar düşer. Basılan notların sayısı az gelirse, likidite düşer ve yatırım için para bulunmakta zorluk çekilir. Bunun karşılığı dolar artar.

Bitcoin'ın karşılığı, piyasadan milletin cebinden çekilen dolar'lar. Risk'li yatırımlar her zaman çok kazandırılar ama tersine de tam kaybettirirler. Dolar'ın arkasında Amerika var. Bitcoin'in arkasında bir kuruluş var. Amerika da batabilir tabii ki. Bir kuruluşun batma, batırılma yada miras kalma, kapatılma, satılma, faaliyetini durdurma gibi olasılıkları daha çok.

Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
Toplam Hit: 9566 Toplam Mesaj: 73
btc