Bitcoin Ve Altcoin Hirsizligi
-
DevilRullz bunu yazdırappermcs bunu yazdıhojucuk bunu yazdı
Hojucuk yaşın kaç gerçekten merak ediyorum..
Konularını - konulara yazdığın cevapları ilgiyle takip ettiğim ender müridlerdensin..
Bakış açın hiç normal değil bize de lazım olan bu.. :)
Algılar default bir insana göre biraz fazla gelişmiş hocam senin.Olduğu gibi davranmıyor ki, ondan böyle.
Devil hocam diyelim ki öyle, bu da bir ihtimal tabi ki. Lakin çizgisini bozmadan bunu yapmaya devam edebilmesi apayrı bir meziyet olur sanki :)
-
rappermcs bunu yazdıhojucuk bunu yazdı
Hojucuk yaşın kaç gerçekten merak ediyorum..
Konularını - konulara yazdığın cevapları ilgiyle takip ettiğim ender müridlerdensin..
Bakış açın hiç normal değil bize de lazım olan bu.. :)
Algılar default bir insana göre biraz fazla gelişmiş hocam senin.vay cakal aldi coinin kokusunu nasil da yalakalik yapiyor :)
-
elemtere fis kem gozlere sis
-
paranın izin sürülmediği için çalarsan para senindir çalamazsan zaten hiç senin olmamıştır eğer çalarsan carding siteleri var harcarsın oralardan
-
Allura bunu yazdı
paranın izin sürülmediği için çalarsan para senindir çalamazsan zaten hiç senin olmamıştır eğer çalarsan carding siteleri var harcarsın oralardan
tesebbus etmenin bir sakincasi yok diyorsun,
carding sitelerine kalmaz gibi hoca, tahribatta leblebi gibi gider ^^
-
hojucuk bunu yazdıAllura bunu yazdı
tesebbus etmenin bir sakincasi yok diyorsun,
carding sitelerine kalmaz gibi hoca, tahribatta leblebi gibi gider ^^
hojucuk bunlar bilmez ama seni epeydir severim, sadece bil istedim başka hiç bişey demiyorum.
-
hojucuk ben de senı çok seviyorum söylemiş miydim daha önce :)
-
mataramasuko bunu yazdı
böyle yalakalarada uyuzum ha
-
Jilet_Boris bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
böyle yalakalarada uyuzum ha
kendine uyuzsun sanırım? benim kazandığım bana yetiyor Allah'a şükür, bi geyik yapalım diyoruz, senin gibi ironiyi anlayamayanlara tosluyoruz nedense
-
jilet boris ve mataramasuko bende sizleri seviyom, konunun akibetini sikmeyin hocam .P
icinde yalan, ego ve fesatlik barindirmayan her turlu bok atma ve karalama bas tacidir, niyetin nedenide bellidir.. muhakkak bir gecmisi vardir.
ama devilrullz'a bakinca nasil ve neden hakkimda oyle bir karara vardigini anlayamadim.. hani disardan tanisiyorsak arkamdan gizli is ceviriyor , kelamini selamini esirgiyor, kimsinde gizleniyorsun dicem. icerdensin desem uyelik tarihine bakiyorum yeni, yasin 20 kusur e hakkimda karara varabilecek piskinligi nereden buldugunu cikartamiyorum,
pm'den sordugun onca aptalca soruya sukunetle mantikli cevaplar verdigim icin mi ? yoksa niye dok icini herkes gorsun bilsin :D