Bitdefender Dizüstümü Öldürdü! (Yardım)
-
Dün cahillik işte!! bi deneyeyim bitdefender dedim. resmi sitesinden çektim kurdum. yeniden başlatayım mı dedi hayır dedim.
sonra unuttum başlatmadığımı çalıştırmaya çalıştım çalışmadı. restartı unuttuğumu hatırlayım yeniden başlattım. bilgisayar donuyo kalıyo. normal yükleniyo bekleyince ama mesela başlat menüsünü açmaya çalışıyorum kaplumbağa gibi. bi programa tıklıyorum asla açılmıyo.
Güvenli modda açtım yine aynı güvenli modda bile!!
bitdefenderı kaldıramadım ama başlangıçtan attım zar zor. Hatta winXP cdsi takıyorum ondan boot etmiyo, donuyo kalıyo!!
napıcamı şaşırdım. tüm arşivimi sallayıp format atayım desem onu bile yapamıcam yani.
sistemde smartsecurity kuruluydu arkeder mi bilmiyorum.
bit defender denemeye karar verdiğim için hala kendime küfrediyorum!!
-
cracklayamadığın için böyle oluyor.. bana da olmuştu format atmıştım..
:\ ne diyeyim..
-
yok abi ne crackı indirdim kurdum başka bişey yapmadım hiç crack serial denemedim bile
-
hocam format çözer bence bunu.. çünkü bende senin gibi yaptım ama program ele geçiriyor kaldıramıyorsunda. müdahele bile edemedim kapadım formatı bastım :\
-
verileri nasıl kurtarıcam ya? çok önemli şeyler var.
Hayır format atıcam yine atamıyorum. cdden başlatınca menü geldiğinde orda da takılıyo seçim yapamıyorum.
-
selamlar arkadaşim.
Acilişta Biostan Win XP CDsini okutarak Boot etmeyi dene. Sonra sistemi repair ettir.
eğer olmazsa formattan başka çaren kalmıyor. onu da yapamıyorum diyorsan hddni söküp başka makineye takarak format atarsan problem olmaz.
-
SecurityMaster bunu yazdı:
-----------------------------Acilişta Biostan Win XP CDsini okutarak Boot etmeyi dene. Sonra sistemi repair ettir.
-----------------------------
"Arapça ezan söyleyen Çin malı saat kadar şaşkınım"
Demeyi hak eden bir laf olmuş.
O ne demek abi :|
-
Musket bunu yazdı:
SecurityMaster bunu yazdı:
-----------------------------Acilişta Biostan Win XP CDsini okutarak Boot etmeyi dene. Sonra sistemi repair ettir.
"Arapça ezan söyleyen Çin malı saat kadar şaşkınım"
Demeyi hak eden bir laf olmuş.
O ne demek abi :|
beni benden aldın bro. -
musket: hayran kaldım anlayışına :) çin malina karşiyim yaşayin Türk malı.
-
http://www.tahribat.com/madalyalar.asp?id=69
Ayrıca:
Prometheus arkadaşım, konunda geyik çevirdiğim için özür dilerim.
Sorununa gelince:
"Yahu git tak başka bir makinaya,
Ama primary değil de mümkünse SecondarySlave olarak tak,
(Bu makinada kurulu çalışan bir sistem olsun)
Eğer HDD Raw a dönüşmediyse,
Kurtarırsın bu şekilde verilerini.
Yok HDD Raw olduysa,
Kendine şu soruyu sor:
'Lan bu veriler 100$ eder mi?'
Eder diyorsan bir soru daha sormalısın:
'100$ var mı bende?'"
-
musket özür dilencek bişey yok ama o espriyi ve madalyayı önceden bilmeme rağmen içinde bulunduğum durumdan dolayı gülemiyorum.
100dolar etmesine eder benim için, çok daha fazlası da eder gerçekten ama 10 dolarım yok bu günlerde 100 nerde?
ikinci bi makine bulabilsem :S
2 gündür evde yoktum ilgilenemedim internete de giremedim problem duruyo arkadaşlar. Lütfen yardım edin.