Bitmek Tükenmek Bilmeyen '' Yabancı '' Hayranlığımız..
-
Dün gece Beyaz Show'a Karolina Kurkova adlı manken çıktı izleyenler bilir.. Beyaz saolsun acayip güzel rezil etti bizi..
Karolina daş hatun , iyi hoş tamam..
Günlük hayatta neler yaparsın diye sordu ablamıza , oda normal insanlar gibi yaşadığından filan bahsetti..
Beyaz ısrar etti bizi yerin dibine göçürmek için , Yemek yaparmı Filan dedi evet cevabını aldı ama tatmin olmadı..
Israrla Nasıl yani sen karolina yemek yapıyosun bulaşık yıkıyosun doğrumu filan dedi ?
Haliyle garipsedi oda evet ne var bunda filan dedi kaynadı gitti..
Şimdi sorarım size Beyazıt Öztürk gibi bir adam kadına böyle uzaylı muamelesi yaparsa sokaktaki sarı çizmeli mehmet ağa napsın ? -
normal yapacak birşey yok.reyting v.s şeyler için yapılabilir yada dalga konusu olsun diye ama seviyeyi duzgun korumak lazım.David letterman,jay leno,ellen gibi talk show tarzında program yapanlar var birde bunları izleyin.Obamadan tutun emineme,jay zden tutun neredeyse bütün ünlülere kadar konukları oldu.Adamlar seviyeyi düsürmüyorlar.Zekice espri yapıyorlar eger sacma bir olaya degineceklersede.
-
beyazın halini, sokaktaki abaza mehmet ağa sağlam hatun gördüğünde de yaşıyor.Türk milletinin abazalığından kaynaklı.Gönder 4 ay yabancı ülkeye Türk hatunları onlarında burnu sürtülsün.
Yabancı hayranlığı normaldir.Çünkü avrupa ve amerika'daki şartlar burda değil, dahası onların filmlerini izliyor, onların arabalarına biniyor, onların müziklerini dinliyoruz.
Bırakta yabancı hayranlığı olsun.Benim garipsediğim nokta, gavur diyen, zina diyen bi adamın rusu çatır çatır götürmesi.Ardından gelip sevgilisine şiittt adaplı giyin demesi.
Daha içimizdeki çifte standartı öldürmemiz lazım.Bizden bi bok olmaz.
edit: zaten bana göre beyaz bitti, yaşlandı.bi zahmet bıraksn bu işleri.Aptal aptal espiriler ve espirileri yaparken hareketleri mimikleri bitiriyor beni.Okan bayülgenden başka show yapan adam kalmadı şu ülkede.Oda kral zaten
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
beyazın halini, sokaktaki abaza mehmet ağa sağlam hatun gördüğünde de yaşıyor.Türk milletinin abazalığından kaynaklı.Gönder 4 ay yabancı ülkeye Türk hatunları onlarında burnu sürtülsün.
Yabancı hayranlığı normaldir.Çünkü avrupa ve amerika'daki şartlar burda değil, dahası onların filmlerini izliyor, onların arabalarına biniyor, onların müziklerini dinliyoruz.
Bırakta yabancı hayranlığı olsun.Benim garipsediğim nokta, gavur diyen, zina diyen bi adamın rusu çatır çatır götürmesi.Ardından gelip sevgilisine şiittt adaplı giyin demesi.
Daha içimizdeki çifte standartı öldürmemiz lazım.Bizden bi bok olmaz.
-----------------------------+ olarak abazayik abi.
-
İzlediğin programın talk show olduğundan haberin var mı ? Adam orda milletvekili gibi konuşacak değil ya : | Makaraya sarması doğal
-
u235 bunu yazdı:
İzlediğin programın talk show olduğundan haberin var mı ? Adam orda milletvekili gibi konuşacak değil ya : | Makaraya sarması doğal
Bunu gerçekten düşündüm karıyla ta.ak mı geçiyor diye , ama bi görsen halini bulaşık yıkıyorum diyince gözleri yerinden çıkıcaktı..
İzlemediysen netten izle , bana hak vericeksin.. -
konu başlığını okuyunca daha bilgili görünmek için,cümlesinin arasına bi kaç yabancı kelime serpiştiren insanlardan bahsediyosun sandım.örneğin check etmek,bacground una bakmak lazım vs
-
hayat batıda doğuda bi bok yok
-
beyaz hep aynı şeyi yapıyor zaten.josh holloway geldiğinde canlı yayında dötünü verecekti nerdeyse
-
Beyazinki yabanci hayranligi degilde gozunde cok buytmek olmus yada turkyedeki mesur sozde mesur kisiler iki kurus bulunca hizmetci usak felan tutarlar ya yada herkesi usak hizmetci sanar isten elden ayaktan etegini ceker o vaziyet
-
öndeler işte bizden daha ne tırtınıyosunuz