Bitti Zor Oldu Ama Bitti...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    Kavramsal olarak olayın akışına bakdığım zaman aslında altında gizlenen ironinin farkına varmam geç oldu, her öpücüğünde bile. Gizlenmiş ego tatmin seansları...

Yazdık, çizdik ve oynadık... Beklenen son köpeklere gün ağırtan gecelerin işkece tadına geldi, bir şişe votka belki iyi gelirdi, ama kullanmıyorum. Aklıma bu denli dengesiz, abest düşünceler sokduğun için teşekkür edemiyorum. Evet bitti zor oldu ama bitti. Karşılık lı bir mücadelenin en berbat fesh edilişi. Sonradan maddeler eklenmiş ateşkes antlaşması misali tutarsız ve isteksiz. Az önce farkına vardım denizde tek kulaçla yüzemezmişim. Ben deki deli cesaretimi ayakda alkışlıyorum. Ulan kara senin neyine gözü körü bağlanmak...

Ayağa kalma vakti ve eski karanlık günlere özgürce merhaba deme vakti geldi, nede olsa ne sevenin var nede sevdiğin...

Evet bitti, zor oldu ama bitti...

Mevzu derin | Papikolas Planet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    İstisnaların bile artık istisna olmadığı bir zamanda aşık olmak, bile bile hayatını altüst etmeyi kabul etmek demek artık. Etrafta mutsuz insanların sayısı her geçen gün artıyor. Eskisi gibi değil artık bazı şeyler. Kızlar mesela, sevenin değil,onu üzüp, itip kakanın peşinden koşar olmuşlar. Aşk mantıksız olaylar arasında sıkışıp kalmış, insanı yıpratmaktan öteye gidemiyor. Gerçek sevgiler platonik yaşanır olmuş, işin gerçeği, böyle yaşamaya mecbur bırakılır olmuşlar. En sevdiğinin sana verebileceği şey kankalıktan öteye gidemez olmuş... 

Her Hakkım Saklıdır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    sendemi yaralısın ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Yüzümde bir tebessüm oluştu okurken. Forumun aşk hakkındaki görüşleri olumlu yönde değişmiş. (:   yazılanları okuyunca aklıma cezmi ersöz'ün bir sözü geldi

"İki karanlık orman birbirini sevse ne olur,
    sevmese..."

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    tebessummu olustu, eyvallah ne diyim :(

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    portakal
    portakal's avatar
    Erkek

once ıcıne bısey oturur agır mı agır, nefes aldırmaz sana, guldurmez, oldurmez ama yasatmaz da....sen onunla yasamaya alısırsın bı sure sonra, agırlıgı vucudunun tasıyabılecegı hale gelır, gulmeye de baslarsın...ufak ufak yok olur hatıralar gozunun onunden, kokusu burnundan gıder, gulusu yuregınden, sesı kulaklarından uzaklasır...

yurumeye baslayan bı bebek gıbı olursun, adın atmaya kalksan dengenı kaybeder dusersın, canın acır ama vazgecmezsın etrafına tutunursun yurumek ıcın, dayanaklar bulursun kendıne, karsı da kollarını acmıs senı bekleyene adım adım yaklasmaya calısırsın, zor olur ılk basta dusersın kalkarsın yenıden dusersın, sen dusup kalktıkca etrafındakıler gulerler alkıslarlar belkı de senı, senın ne kadar acı cektıgını bılmezler halbukı...yenıden dogdugunu fark etmezler...

zordur, yorucudur, can acıtıcıdır....bır ıkı adımla baslar sonra kosarsın...

ayrılık oyledır merak etme, oldurmez o yuzden guclendırır :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    mndlna bunu yazdı:
    -----------------------------

once ıcıne bısey oturur agır mı agır, nefes aldırmaz sana, guldurmez, oldurmez ama yasatmaz da....sen onunla yasamaya alısırsın bı sure sonra, agırlıgı vucudunun tasıyabılecegı hale gelır, gulmeye de baslarsın...ufak ufak yok olur hatıralar gozunun onunden, kokusu burnundan gıder, gulusu yuregınden, sesı kulaklarından uzaklasır...

yurumeye baslayan bı bebek gıbı olursun, adın atmaya kalksan dengenı kaybeder dusersın, canın acır ama vazgecmezsın etrafına tutunursun yurumek ıcın, dayanaklar bulursun kendıne, karsı da kollarını acmıs senı bekleyene adım adım yaklasmaya calısırsın, zor olur ılk basta dusersın kalkarsın yenıden dusersın, sen dusup kalktıkca etrafındakıler gulerler alkıslarlar belkı de senı, senın ne kadar acı cektıgını bılmezler halbukı...yenıden dogdugunu fark etmezler...

zordur, yorucudur, can acıtıcıdır....bır ıkı adımla baslar sonra kosarsın...

ayrılık oyledır merak etme, oldurmez o yuzden guclendırır :)

yok böyle bir analiz... :( sonuna  kadar haklısın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    korkuyorum.... her sevgi bitermi... zaman sevgiyi yok eder mi? seviyorum.. ama önümüzde uzun zaman var... ? ooof of..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:
    korkuyorum.... her sevgi bitermi... zaman sevgiyi yok eder mi? seviyorum.. ama önümüzde uzun zaman var... ? ooof of..

biter, biter sen sıkma canını :(

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    444
    444's avatar
    Erkek

ne yaparsan yap olmuyor bazen,

bu guzel insanlarin, bu guzel yazilarindan sonra teoman'dan en guzel hikayem cok iyi gider diye du$undum. geciyor ama uzulduklerini unutuyorsun, zaman her$eyin ilaci derler ya, gercektende oyle. geciyor i$te, her$eye ragmen gulumseyebilmek hayata kar$i, onemli olanda bu belkide.

http://www.youtube.com/watch?v=pe2KtCgCadA

nox...!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    durmak yok ..yenisini bul ..yola devam :)
    Gelen gideni aratmıyo ..yani en azından sık sık aratmıyor :D
    Zaten 1 seneyi devirince alışıyoun ..seviyosun vs vs ..eskisi sönüo gibi gibi :W

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 2392 Toplam Mesaj: 12