Bittürk Üye Alımı Açık
-
arkadaşlar bittürk üye alımı açık almanızı tavsiye ederim
-
eyv hocam aldık bi üyelik. bir de trancetraffic üyelikleri ne zaman açar bilgisi olan var mı ?
-
Üzgünüz! Kullandığınız IP Adresi Başka Bir Hesap Tarafından Kullanılmaktadır. Hata Olduğunu Düşünüyorsanız Bizimle İletişim Kurunuz!
ne sacmaliyor bu, kapanmis mi uyelik alimi yoksa?
-
Bende almak için girdim de zaten üyeymişim. Yeni öğrendim valla :D
-
torrent mi bu ? bide baya ii mi ?
-
alli bunu yazdı:
-----------------------------eyv hocam aldık bi üyelik. bir de trancetraffic üyelikleri ne zaman açar bilgisi olan var mı ?
-----------------------------
tt hatırladığım kadarıyla 1.5 - 2 sene önce üyelikleri açmıştı. O sitenin davetiyesini bulman bile zor.
-
üyelik mail,i gelmedi.:(
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------alli bunu yazdı:
-----------------------------eyv hocam aldık bi üyelik. bir de trancetraffic üyelikleri ne zaman açar bilgisi olan var mı ?
-----------------------------
tt hatırladığım kadarıyla 1.5 - 2 sene önce üyelikleri açmıştı. O sitenin davetiyesini bulman bile zor.
-----------------------------r10 da 30$ civarı yabancı sitelerde 12$ pazarlık + payı var. fiyatlar çok yüksek geldi bana sitenin doğumgününü bekliyorum ben de, bi süpriz yapıp açarlarsa diye. yoksa mecbur satın alacam. tüm asot'u çekecem :D
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------üyelik mail,i gelmedi.:(
-----------------------------spam maile geliyor
-
üyelik sözleşmesini yazan elemanın ağır psşkolojik sorunları var
-
arkadaşlar eğer aynı ip adresinden daha önce alınmışsa izin vermiyor ama modeme reset atmayı deneyin isterseniz ben iki gün arayla iki üyelik aldım nasıl oldu anlamadım ama :):)