Bitturk Üyelikleri Açtı
-
http://www.bitturk.net/ en iyi türk torrent sitelerinden biri.
-
seed kasmak zorunuza gidiyosa hangi torrenti istiosanız söyleyin ben uploarım yandexe falan :)
-
en kötü torrent sitelerinden biri, ayrıca bi tarafımıza reklam sokmadıkları kaldı :/
içerikler genelde çalıntı, zaten diğer torrentlerden geç düşüyo buraya. seeder eh..
-
__hsyN__ bunu yazdı
en kötü torrent sitelerinden biri, ayrıca bi tarafımıza reklam sokmadıkları kaldı :/
içerikler genelde çalıntı, zaten diğer torrentlerden geç düşüyo buraya. seeder eh..
bazı türk dizilerini en iyi ripleyen grup.
300-400 mb'a sanırsın 720p video.
-
Daft bunu yazdı
seed kasmak zorunuza gidiyosa hangi torrenti istiosanız söyleyin ben uploarım yandexe falan :)
Valla hocu Bir Kadın Bir Erkek varsa komple süper ötesi olur.
-
Daft bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
hocam bu yifty ve ganool nasılda 720p'yi 700 mb olarak ripliyorlar
yani neyden kısıyorlar sestenmi veya başka bir yöntemmi ? -
torrent-ultra.com varken bitturke gerek yok.
-
my4 bunu yazdı
http://www.bitturk.net/ en iyi türk torrent sitelerinden biri.
Ulaşmaya çalıştığınız internet sitesi İstanbul 27. Sulh Ceza Mahkemesi'nın 05.09.2012 tarihli 2012/636 D. İş ve / sayılı kararı ile erişime engellenmiştir
sanırım dns deşğiştirmem gerekıyor
-
aliyk bunu yazdıDaft bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
hocam bu yifty ve ganool nasılda 720p'yi 700 mb olarak ripliyorlar
yani neyden kısıyorlar sestenmi veya başka bir yöntemmi ?x264 'ün bir sürü parametresi var hocam :)
ve her videoya aynı seçenekler uygulanmaz. ayrıntıları ben de bilmiyorum ama
Mediainfo ile bakarak x264 parametrelerini görebilirsin.
dönüştürdüğün videonun kalitesi de önemli
-
Türkiyenin en iyi torrent sitesi iken 1,5 senedir gerçekten reklamlar nedeniyle artık zorunlu olmadıkça girmiyorum.Şuan piyasadaki en iyi site turktorrent.eu'dur.
-
hazır konu açılmışken böyle rahatlıkla jazz blues discographyleri bulabileceğim.,
türevinde bir torrent sitesi var mı? yani tbb gibi public siteler değil.
kaliteli ve istediğim herşeyi flac şeklindebulabileceğim.
rusların vs, paralıda olabilir...