folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Biyolojik Olarak Erkek ?

Biyolojik Olarak Erkek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

MrAmor bunu yazdı:
    -----------------------------

---ALPER--- bunu yazdı:

dostum biyolojik hocan ya birine heç vermemiş yada heç kendisine ait erkek arkisi olmamış :D olabilir böle söle dicem yüzüne ama sınıfı zor gecersin :D o yuzden sallama hocanı sen   kocası yok galiba yada kocası koca değil o yuzden size sarıyo var öle salak insanlar ve heryerde karşına çıkçak o yuzden sen şimdiden bunları tınlarsan yanmışın be koçum :D

Okul içinde Çılgın Bakire olarak geçer lakabı tabi erkekler arasında :) Artık anlamışsındır evlimi değilmi :)

Tınlamak ayrı kadın tam psikopat tipten hani konuştukları mantık acısından doğru akla yatkın ama her mantıgın sonunda illa dokunduruyo bize sonra bakıyoruz tartışmadan ders kaynamış :) tabi o tartışmada dersten daha cok şeyler öğreniyoruz orası var.

kardeşim sen onu bana gönder :D ben onu iyice bir çıldırtıp fikirlerinin değişmesini sağlarım :p tabi işin şakası da bu boşver sen ya takma bak ne güzel en azından faydalı olabilcek şelerde anlatabiliyomuş feminist :D ve zaten o nekadar inkar etsede içten içe erkeklere olan bi ilgiside vardır emin ol ya ağzı laf yapan biri bunu mutlaka anlar kardeşim :D dediğim gibi heç ama heç takma daha neleri neleri var emin ol bu heçbişe hatta komik bir durum bile ya cidden ilerde hatırlayıp hatırlayıp arkilerinizle gülceniz bir ortam havasında :D

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

bn geliyim derslerinize bari daha iyi anlatirim:P hocaniz evde kalmistir kesin o azginliktan ne ddini bilmiodur(= simdik desen hocaya bu insanlar erkekler olmadan nasil ureyecek hayat devam edecek der sperm bankasi varr. eh 120000 erkek 2milyar kadin hmn hmn 16000 duser erkek basina kadin sayisi bu mantikla 1erkek 16000 kadina kaysa en az 16000 cocuk kardes konumunda e bu kadinlarda bole bi sonuctan fahise durumuna dusmezmi:| sacmaladim sanki bn bitki anatomisi calismaya devam edim en iyisi(=

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

ugur0 bunu yazdı:

bn geliyim derslerinize bari daha iyi anlatirim:P hocaniz evde kalmistir kesin o azginliktan ne ddini bilmiodur(= simdik desen hocaya bu insanlar erkekler olmadan nasil ureyecek hayat devam edecek der sperm bankasi varr. eh 120000 erkek 2milyar kadin hmn hmn 16000 duser erkek basina kadin sayisi bu mantikla 1erkek 16000 kadina kaysa en az 16000 cocuk kardes konumunda e bu kadinlarda bole bi sonuctan fahise durumuna dusmezmi:| sacmaladim sanki bn bitki anatomisi calismaya devam edim en iyisi(=

bizde ortak kullanım alamını diyosun hocam diye soru yönelttik oda benimle tartışmak için ilk kendi zemininizi sağlamlaştırın yoksa o söylediğin lafla seni yerin dibine sokarım diye cvp vermişti :)

birde şu sperm işine gelirsek matrixte vardı sanırsam kürelerin içinde insan yetiştiriyolardı farklı bi filmdede olabilir bu erkek kadın ilişkilerinde kullandıgı nadir örneklerden birisi bu.
    diğer aklımda kalanıda uzaylı filmi izlemediniz mi siz hiç. neden baş parmakları büyük neden beyinleri o kadar büyük neden üreme organları yok düşünmediniz mi hiç ? gibi gibi gibi

Cagito ergo sum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

hocaya bak sirf hava amk:D valla bndeki bu kit biyoloji bilgisiylen bn bile dalga geciyorum unideki hocalarla bisi diyemiolar gerisini sen dusun(= haci o uzaylilar telekineziylen yapiyodur o isi kanimca basima geldiydi gecen donem ordan tahmin ediyorum (=

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

hoca çiçekmiyiz biz rüzgar gelsin atsın polenleri düşenin üstünde çiçek açsın ya

ama en azından abazalık ortdan kalkardı :)

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

al işte aynı modelden bizdede wardı bitane heralde bayağ bir aldatılmış güzel bir hatundu bize buna benzer birşey  yansıtmıştı parmak kaldırıp kalktığımda dedim ki  ozaman dedim hepimiz boşuna hava tüketiyoruz asalım kendimizi hocam dedim sonra ekledim eğer erkek olmasaydı sende olmazdın dedim sora bocaladı anne var işte falan suni doğum moğum kıvırdı dedim suni olan doğumda döllenmeyle oluyor dedim gülmüştük sınıfca :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

MrAmor bunu yazdı:

Misal geçen verdiği bi örnek: Dünyada 2 milyar erkek 2 milyar kadın oldugunu farzedelim. 2 milyar erkeğin bize gerekli olanı 120bin lik kısmıdır geri kalan dünyada boşuna oksijen tüketmektedir boşuna yaşamaktadır müsrüflüktür gibi konuşuyor ki bu en basiti daha ne örnekler var bir çok konularda hep erkeklerin gereksiz oldugunu söylermi bi kadın ya ?

" seninde olmaman gerekiyor ama varsın" desene sende

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

sor bakim hocana kocası varmıymış yoksa babası varmıymış die sor :D sanki kendi kendine çıkmış töbe töbe ... arsız olmuş millet vallahi

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

Biyoloji hocası olmuş diye bişey sanma, dünyadan haberi yok gerzeğin. Kendini amazon mu sanıyor, ne haltsa sana tavsiyem bidahaki derste erkeklerin üreme dışında da işe yarayıp yaramadıklarını sor. Mesela gereksiz dediği tüm erkekler olmasa kadınlar ne yer, ne içer, nasıl yaşar... Üretimi kim yapar, doğada yaşamı zorlayan şeylerle falan kadınlar tek başına nasıl başeder diye sor. O cadolozun dediği gibi olsaydı dünya, şu an bulunduğumuz çağda ağaçlardan topladıkları meyvelerle beslenip tüm günü saçlarına başlarına boya sürmekle geçirip akşam da mağaralarına girip uyurlardı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

grossing ovır

Toplam Hit: 3473 Toplam Mesaj: 27