folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Biz Bu Çankaya Filmini Görmüştük...

Biz Bu Çankaya Filmini Görmüştük...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickimvar
    nickimvar's avatar
    Erkek

ya baba partiye ne die belaltı küfür edion sana söle diim o dediklerin kesinlikle deil ama cıkacak adam tayyib gibi bi adam hiç şüphen olmasın ama belli de olmaz tayyip son anda toplantıda bişe derler fevri karar verebilir o ayrı nerden mi biliorum :D  bizim peder de içerde şu an :d

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    küfretmiyom yaws. zaten ha a.q parti ha a.k parti bir anlam ifade ediyo mu hoca:) neyse gelsinler abi gelsinler gelcekleri varsa görecekleride var.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickimvar
    nickimvar's avatar
    Erkek
    herşey güzel olacak, ülkeyi güzel günler beklior..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek
    özalin yaptıklarını gormezden gelen zihniyet dj donkan mı ne. sen ne mal bi insansın. ekonomiden anlamayan bi insan ancak ozalı elestirebilir.

dostum , orduya katılma kararı aldım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

hic zannetmiyorum:) imam hatip okumadigim icin bana zktir ceken. ayirim yaparak siyaset yapan bir yönetimi katiyyen istemem. sahsi görüsüm budur.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Elinizde delil yok knıt yok bol keseden sallayıp duruyonuz ! Yok tayyep gelecek türkiye bolunecek,parçalanacaz,aşiret ,kaos,atom bombaı Einstain,yok iş işten geçtikten sonra ne faydası var...

İyi o zaman gelem sana bi tokat atam sonrada ilerde zaten bana yamuk yapacaktın iş işten geçmesin diye şimdi atam diyem püfffffffff.gif

Tamam amk. tayyep seçilirse yaşamayalım o zaman direk saklanalım köşe bucak.Birileri size Cumhuriyeti ve Atatürk'ü kullanarak yem atıyor,aslında tek amacı kaos yaratmak sizde hemen cosutorsunuz.Lan bu ülke ne günler gördü beee ama ortada fol yok yumurta yokken işte herkes konusuyo,herkeste bi tedirginlik,yok imam köşke çıkıyo,yok şeriat geliyo laiklik gidiyo.. Çok saçma konusyosunuz bence.. Ben ortada hiç bir tehdit falan görmüyorum !

Cumhuriyet gazetesi arapça gibi tersten yazı yazarak,deniz baykal kışkırtarak korunmaz Cumhuriyet. Cumhuriyet zaten bu kadar panikçi bir havada korunmaz !!! Eywah amk. tayyep geldi işimiz bitti havasında goruyorum çoğunuzu.Tamam o zaman asın adamı amk. Çünkü nede olsa bu ülkede Atatürk'ü Ve Cumhuriyetçiliği kullanarak yer edinmek,kaos yaratmak isteyen kimse yok :)Vurun amk.,gömün amk. :)

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı:
    -----------------------------

hic zannetmiyorum:) imam hatip okumadigim icin bana zktir ceken. ayirim yaparak siyaset yapan bir yönetimi katiyyen istemem. sahsi görüsüm budur.

ne güzel ya  sen istiyosun diye olmasın fıstık gibi bi istek bende yök kaldırılsın diyim kaldırsınlar varmı böyle bişey hacım 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    RaCiNGeR bunu yazdı:
    özalin yaptıklarını gormezden gelen zihniyet dj donkan mı ne. sen ne mal bi insansın. ekonomiden anlamayan bi insan ancak ozalı elestirebilir.
    Sen nasıl konusuyosun boylee ya ya adam gibi tartış yada yazma !! Kahve değil burası ! Kimseye o şekilde hitap edemezsin tamam mı !!

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yasin_55 bunu yazdı:
    FireX bunu yazdı:
    Türkiye'nin geleceği bugün şekilleniyor.Birkaç saat sonra AQ parti cumhurbaşkanı adayını açıklayacak.
    Firex nerden duydun hoca , toplandıklarını biliyom da açıklıcaklarını bilmiyodum ?

18 nisanda açıklanacağıyla ilgili haberler çıkmıştı daha önceden.Hala devam ediyor heyecan dorukta :p

λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

RaCiNGeR bunu yazdı:

sectigin kelimelere dikkat et. merkez bankasına  para bastırarak borcları odersen o ekonomi duzelmez. madem anlamıyosun konusma. zaten kimse bilmiyodu icerde para basmayı. oyle olsa butun dunya ulkeleri 24saat para basar herkez zengin olur. boyle dunyadan bi haber coluk cocuk gibi cevaplar veripte kendinizi rezil etmeyin bare

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 4930 Toplam Mesaj: 46