Biz Bu Çankaya Filmini Görmüştük...
-
ya baba partiye ne die belaltı küfür edion sana söle diim o dediklerin kesinlikle deil ama cıkacak adam tayyib gibi bi adam hiç şüphen olmasın ama belli de olmaz tayyip son anda toplantıda bişe derler fevri karar verebilir o ayrı nerden mi biliorum :D bizim peder de içerde şu an :d
-
küfretmiyom yaws. zaten ha a.q parti ha a.k parti bir anlam ifade ediyo mu hoca:) neyse gelsinler abi gelsinler gelcekleri varsa görecekleride var.
-
herşey güzel olacak, ülkeyi güzel günler beklior..
-
özalin yaptıklarını gormezden gelen zihniyet dj donkan mı ne. sen ne mal bi insansın. ekonomiden anlamayan bi insan ancak ozalı elestirebilir.
-
hic zannetmiyorum:) imam hatip okumadigim icin bana zktir ceken. ayirim yaparak siyaset yapan bir yönetimi katiyyen istemem. sahsi görüsüm budur.
-
Elinizde delil yok knıt yok bol keseden sallayıp duruyonuz ! Yok tayyep gelecek türkiye bolunecek,parçalanacaz,aşiret ,kaos,atom bombaı Einstain,yok iş işten geçtikten sonra ne faydası var...
İyi o zaman gelem sana bi tokat atam sonrada ilerde zaten bana yamuk yapacaktın iş işten geçmesin diye şimdi atam diyem püfffffffff.gif
Tamam amk. tayyep seçilirse yaşamayalım o zaman direk saklanalım köşe bucak.Birileri size Cumhuriyeti ve Atatürk'ü kullanarak yem atıyor,aslında tek amacı kaos yaratmak sizde hemen cosutorsunuz.Lan bu ülke ne günler gördü beee ama ortada fol yok yumurta yokken işte herkes konusuyo,herkeste bi tedirginlik,yok imam köşke çıkıyo,yok şeriat geliyo laiklik gidiyo.. Çok saçma konusyosunuz bence.. Ben ortada hiç bir tehdit falan görmüyorum !
Cumhuriyet gazetesi arapça gibi tersten yazı yazarak,deniz baykal kışkırtarak korunmaz Cumhuriyet. Cumhuriyet zaten bu kadar panikçi bir havada korunmaz !!! Eywah amk. tayyep geldi işimiz bitti havasında goruyorum çoğunuzu.Tamam o zaman asın adamı amk. Çünkü nede olsa bu ülkede Atatürk'ü Ve Cumhuriyetçiliği kullanarak yer edinmek,kaos yaratmak isteyen kimse yok :)Vurun amk.,gömün amk. :) -
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------hic zannetmiyorum:) imam hatip okumadigim icin bana zktir ceken. ayirim yaparak siyaset yapan bir yönetimi katiyyen istemem. sahsi görüsüm budur.
-----------------------------ne güzel ya sen istiyosun diye olmasın fıstık gibi bi istek bende yök kaldırılsın diyim kaldırsınlar varmı böyle bişey hacım
-
RaCiNGeR bunu yazdı:
-----------------------------
özalin yaptıklarını gormezden gelen zihniyet dj donkan mı ne. sen ne mal bi insansın. ekonomiden anlamayan bi insan ancak ozalı elestirebilir.
Sen nasıl konusuyosun boylee ya ya adam gibi tartış yada yazma !! Kahve değil burası ! Kimseye o şekilde hitap edemezsin tamam mı !! -
yasin_55 bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Türkiye'nin geleceği bugün şekilleniyor.Birkaç saat sonra AQ parti cumhurbaşkanı adayını açıklayacak.
Firex nerden duydun hoca , toplandıklarını biliyom da açıklıcaklarını bilmiyodum ?
18 nisanda açıklanacağıyla ilgili haberler çıkmıştı daha önceden.Hala devam ediyor heyecan dorukta :p -
RaCiNGeR bunu yazdı:
özalin yaptıklarını gormezden gelen zihniyet dj donkan mı ne. sen ne mal bi insansın. ekonomiden anlamayan bi insan ancak ozalı elestirebilir.-----------------------------
sectigin kelimelere dikkat et. merkez bankasına para bastırarak borcları odersen o ekonomi duzelmez. madem anlamıyosun konusma. zaten kimse bilmiyodu icerde para basmayı. oyle olsa butun dunya ulkeleri 24saat para basar herkez zengin olur. boyle dunyadan bi haber coluk cocuk gibi cevaplar veripte kendinizi rezil etmeyin bare