Biz Eskiden Buluşur Maç Yapardık. (TBT Halı Saha Maçı Resimleri)
-
Olum bu hayır sever huyunu çok seviyorum :D Paylaşmayı seviyorsun :D
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
lordvader89 bunu yazdı:
İstanbulda bulunanlar ve 20 yaş* üstü olanlar cep telefonu numaralarını bana atsınlar buluşma yaparsak ararım.
* 20 yaş üstü diyorum nedenini biliyorsunuz.
-----------------------------yaş problemini seçme hocam. zati giriceğin ortama giren bebede olsa girer sen neyi derd edecen.
@Nurky
Orginazatörler yok artık,Bir maç ayarlayında oynayalım yaw :)
-----------------------------sosyal medya'nın kalbini tutan sevgili lordvader89 yani esat ı mac ayarlama konusunda göreve cagiriyorum. :)
olmassa sen ayarla hoca -)
-
aynen bi maç ayarlayında topa vuralım.En son beylikdüzünde ben ayarlamıstım ( Yassuna tesekkürler ).Sıramı savdım :D
-
:) Müdirler maç ayarlama işine vaktim olmaz halı sahaya gitmek falan zaman ayıramam.
Ama yakında bir Taksim buluşması ayarlasak gelen kaç kişi olur?
-
lordvader89 bunu yazdı:
:) Müdirler maç ayarlama işine vaktim olmaz halı sahaya gitmek falan zaman ayıramam.
Ama yakında bir Taksim buluşması ayarlasak gelen kaç kişi olur?
-----------------------------yawv sen ayarlada adam çağırması koaly olur :) Maçıda ben üstlenirim şişlede aynı mekanda ayarlarım maçı :)
-
son bikaç buluşmayı ben organize etmiştim, şu sıralar pazar günü dolu oldugumdan fırsatım olmadı :|
gecenlerde aklıma güzel bi fikir geldi
bu arada yiğit en son paintball buluşmasına da geldi
-
lordvader89 bunu yazdı:
Geçen hafta buluştuk exca,enis,melih ve ben. Dayımızı da çağırdık işi olduğu için vakit ayıramadı. Taksime gidip içtik eskilerden konuştuk , sonra yemek falan yedik.
-----------------------------ah ah bana geç haber ettiniz gelemedim. bu ortamı nerde yakalayacan bi daha.
bi dahaki böyle organizasyonda erken haber edin %99 gelicem ;)
fotolara gelince;
bende oradayım. askerden izne gelmiştim. o sıra vardı bu maçlar. herşeyi bırakıp bu ortam için sakaryadan halı saha maçına gitmiştim. pehh...
-
ajan1111 bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
Geçen hafta buluştuk exca,enis,melih ve ben. Dayımızı da çağırdık işi olduğu için vakit ayıramadı. Taksime gidip içtik eskilerden konuştuk , sonra yemek falan yedik.
-----------------------------ah ah bana geç haber ettiniz gelemedim. bu ortamı nerde yakalayacan bi daha.
fotolara gelince;
bende oradayım. askerden izne gelmiştim. o sıra vardı bu maçlar. herşeyi bırakıp bu ortam için sakaryadan halı saha maçına gitmiştim. pehh...
Gördüm fotoğraflarda seni ajanım karizma aynı hala :) :P -
Smirnoff bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
fotolara gelince;
Gördüm fotoğraflarda seni ajanım karizma aynı hala :) :P
-----------------------------öle olum askerde bile ajanlığa devam (:
tbt den kopmak yok
-
olum ajan ben seni bir o maç görmüştüm :| nasıl bir karizma varsa hiç unutmadım amq :|