Biz Kadınları Hiç Sevmedik!..
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
7-19 bunu yazdı:
cok sevdigim bir soz var
lambalar sondugunde butun kadinlar aynidir
düşüncene sıçayım, lafına da..hepinizin aklı şeyinde anasını satıym ya
-----------------------------kadina deger verenin aklina ediyim ben, belli kadinlari tanimadigin
-
7-19 bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
cok sevdigim bir soz var
-----------------------------kadina deger verenin aklina ediyim ben, belli kadinlari tanimadigin
ben de senin kafana ediyim..senin gibiler yüzünden bu haldeyiz -
nasil bir haldeyiz ?
-
7-19 bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
cok sevdigim bir soz var
-----------------------------Dünyayı etrafındaki birkaç kişiden ibaret gören ve herkes böyledir diyebilen ilginç bir mantık. Senin, kadınları çok iyi tanımış bu tavırlarının sebebi yaşadığın birkaç olaydan ibaret mi yoksa ciddi bir araştırman var da kimsenin haberi mi yok? Sonuç olarak diyorum ki: "Böyle bi genelleme yapanın aklına şaşayım ben!".
-
Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
cok sevdigim bir soz var
-----------------------------Dünyayı etrafındaki birkaç kişiden ibaret gören ve herkes böyledir diyebilen ilginç bir mantık. Senin, kadınları çok iyi tanımış bu tavırlarının sebebi yaşadığın birkaç olaydan ibaret mi yoksa ciddi bir araştırman var da kimsenin haberi mi yok? Sonuç olarak diyorum ki: "Böyle bi genelleme yapanın aklına şaşayım ben!".
-----------------------------Arkadas belki kadınlardan cok cekmis yada bir cok kadını bu sekilde analiz etmis olabilir.He ou62 de haklı dünyada sadece erkekler yok.İslamiyet öncesi Arabistanda da yaşamıyoz kadınlar sadece erkeğin malı olsun.
Ama söle bir gerçek de var kanımca.Kadınlar öküzlüğe bayılıyor orman kurallarını cok seviyor.Mesela bizim lisede öle öküzler var okulda kabadayı kabadayı yürüyen zırcahil hocalara saygısızlık yaparak karizma yükselten elemanın her hafta baska sevgilisi var.Sorsana cumhurbaskanı kim bilmez.Hayatı böle mallıklarla dolu Allah bir boy pos vermiş gerisini koyu vermiş insanlara bayılır kızlar.He burda tabi ki erkek hic sallamaz kızı,küfür eder,aldatır ama kızlar o erkek için günlerce haftalarca ağlayıp zırlar.Bu durum sadece benim lisede yada 15-20 yas arası kızlarda daha baskın olsada kadınların genelinde vardır diye düşünüyorum.
-
en durustunden en kaltagina kadar her turlu kizla oldum, terkeden tarafta hic bir zaman kizlar olmadi emin ol ama bildigim bisey varsa en durustu veya en kaltagina takilip kendini sikan baskasi icin kendinden taviz veren adamin kus beyinli bile olmadigidir
-
bayzin bunu yazdı:
Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
cok sevdigim bir soz var
-----------------------------Arkadas belki kadınlardan cok cekmis yada bir cok kadını bu sekilde analiz etmis olabilir.He ou62 de haklı dünyada sadece erkekler yok.İslamiyet öncesi Arabistanda da yaşamıyoz kadınlar sadece erkeğin malı olsun.
Ama söle bir gerçek de var kanımca.Kadınlar öküzlüğe bayılıyor orman kurallarını cok seviyor.Mesela bizim lisede öle öküzler var okulda kabadayı kabadayı yürüyen zırcahil hocalara saygısızlık yaparak karizma yükselten elemanın her hafta baska sevgilisi var.Sorsana cumhurbaskanı kim bilmez.Hayatı böle mallıklarla dolu Allah bir boy pos vermiş gerisini koyu vermiş insanlara bayılır kızlar.He burda tabi ki erkek hic sallamaz kızı,küfür eder,aldatır ama kızlar o erkek için günlerce haftalarca ağlayıp zırlar.Bu durum sadece benim lisede yada 15-20 yas arası kızlarda daha baskın olsada kadınların genelinde vardır diye düşünüyorum.
-----------------------------bu karakterle ilgilidir sanırım. Öğrenim hayatım boyunca bu tip anlattığın insanlara tamah edecek kız hemen hemen yoktu. En azından hatırlayamayacağım kadar az.
-
alp bunu yazdı:
çünkü senin bulacağın yerlerde gelenekler isteklerden önce geliyo.
ayrıca yanıldığın bi nokta daha var. sen erkeklerin maçoluğunun görünen kısmını görüyosun, eğer hepsi gece yatakta aşk adamına dönüşmüyolarsa gel yanıma :D
öyle olmasa zaten o ilişki sürmez.
kel, şişko bilemem konunun bununla alakası yok zaten, niye söylediğini de bilmiyorum ama o zevktir. belki kel, şişko adamlar daha hoşlarına gidiyodur, onlarla evlenirler.
sen egemenlik senin elindeyken "ezilmeyi kabullenmişler" dersen hava civa laf olur. şu an ismi aklıma gelmiyo ama aklıma gelince yazarım, kadınlar "evlerine yemek götüren, savaşan" cinslerken nasıl bu hale geldiler'in güzel bi açıklaması vardı. daha doğrusu bi teori. dediğim gibi bulur bulmaz yazarım.
sonuç olarka şuna bakmak lazım. kadınlar bugun iş bırakma eylemi yapsa :D erkekler neler kaybeder.. bi de tam tersini düşüneceksin, hangisi ağır geliyosa ona göre davranacaksın. daha fazla kadınları savunmayacam çünkü müridlerin benimle ilgili değişen düşüncelerini hissedebiliyorum :D:D
Harika yau , son paragrafta gül gül öldüm :PPPP
-
7-19 bunu yazdı:
en durustunden en kaltagina kadar her turlu kizla oldum, terkeden tarafta hic bir zaman kizlar olmadi emin ol ama bildigim bisey varsa en durustu veya en kaltagina takilip kendini sikan baskasi icin kendinden taviz veren adamin kus beyinli bile olmadigidir
-----------------------------Benim ilişki çemberim o kadar geniş değil. birkaç birliktelik ve ardından hep aynı sonuç. kırık bir kalp ama be yine de demiyorum ki hepsi böyledir. bu konudaki tecrübelerimin tamamı çok berbat olduğu halde böyle demiyorum. ayrıca kendinden taviz verme konusunda kesinlikle katılıyorum. kendimle gurur duyduğum bir noktam varsa o da "ne olur bitmesin" demeyişimdir. Bitmesi gerekiyorsa bakarım yoluma unutur giderim.
-
Sevdikte ne oldu a.q ?