folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bize Rehberlik Eden Olmadi ?

Bize Rehberlik Eden Olmadi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

S.a müridler sizlerle bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum ve bununda hepimiz adina faydali olacagini umuyorum 

şimdi arkadaslar malum hepimiz yillarca okuyor bi yerlere gelebilmek adina calişiyoruz ama öyle anlar oluyorki sadece okumakta fayda etmiyor 

Öss ye giriyorsun Kpss giriyorsun giriyorsunda giriyorsun sıkıntı şurda Hani bazen devlet bi yerlere alimlar yapiyor kadro aciyor

üçretli veya üçretsiz sertifika veriyorlar ( yüzme hakemlik bilgisayar tenis pilot vs vs vs ) 

Devlet sürekli alimlar yapiyor belirli başli şartlar ariyor Sözleşmeli veya kadrolu 

Burda ki sıkıntı şu arkadaslar bizim bunlarin hiç birinden haberimiz olmuyor ve her defasinda kafayi duvarlara vuruyoruz 

Bu ilanlar nerede yayinlaniyor ? bu siteleri bu konu başligi altinda paylaşirsak gercekten herkes için faydali olacagina inaniyorum 

asdasdsa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

bilgisayarı falan bilmiyorum ama hakemlik bulunduğun ilde spor il müdürlüklerine başvurman gerekiyor tabi başvurmaklada olmuyor tanıdık lazım ben 13 yaşındayken bi tanıdık demişti hakemlik sertifikası veriyolar alisamiyende 1 saat koşturarak ama ben gitmemiştim ne yapcam hakemliği diye :)

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

Hmm anladim paylaştigin için teşekkürler hoca 

asdasdsa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

işsiz olup, elektronik, elektrik, iklimlendirme-soğutma, end. elektronik, elektronik haberleşme mezunu 2 yıllıkçılar. bu yılın sonuna kadar türk telekomda baya baya bir alım var. aklına yatan telekomun sitesinde başvuru formu varmış. doldursun başvursun. şartları normale göre fena değil. süresi belirsiz sözleşme imzalıyorsunuz. belirteyimde devlet memurluğu sanmayın :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:
    -----------------------------

işsiz olup, elektronik, elektrik, iklimlendirme-soğutma, end. elektronik, elektronik haberleşme mezunu 2 yıllıkçılar. bu yılın sonuna kadar türk telekomda baya baya bir alım var. aklına yatan telekomun sitesinde başvuru formu varmış. doldursun başvursun. şartları normale göre fena değil. süresi belirsiz sözleşme imzalıyorsunuz. belirteyimde devlet memurluğu sanmayın :)

Saolun arkadaşlar işte bahsettigim bu ve bunlar gibi alimlarin hiç birinden haberimiz olmuyor ne kadar cok paylaşirsak o kadar faydasi dokunacagini düşünüyorum

klasik olacak ama tek takip edebildigim www.memurlar.net belki bilmeyenler vardir 

asdasdsa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Hakemlik ve antrenörlükleri federasyonların net adreslerinden ya da gençlik spordan öğrenebilirsiniz.Öğrencilik hayatımda masa tenisi hakemliği ve antrenörlüğü yaparak ek gelir sağladım. Öğrenci arkadaşlara bu yolu tavsiye ederim.Her sene farklı bir ilde açılır kurslar, bu sene masa tenisi Elazığda açılıyor yanlış bilmiyorsam, 2 haftalık bir kurs. Gün başına 2008'de 35 TL alıyordum. Bunun gibi her sporun hakemlik ve antrenörlük kursları var.

Çekil,Önümden Çekil...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

hmm birde bu askeriyenin aliımlari oluyormus tsk bunlarida takip etmemiz gerek Daha başka nereler olabilir arkadaslar 

asdasdsa
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

byeren bunu yazdı:

hmm birde bu askeriyenin aliımlari oluyormus tsk bunlarida takip etmemiz gerek Daha başka nereler olabilir arkadaslar 

normal devlet kadroları ve asker,polis ilanları memurlar.net te yayınlanıo başka yere bakmana gerek yok ...

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

geçen sgk eleman alımı yapmış eleman bulamamış vallaha benim haberim yok el altından alıyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

geçen sgk eleman alımı yapmış eleman bulamamış vallaha benim haberim yok el altından alıyo

Dogrudur işte bu ve bunun gibi ilanlar ihtiyacimiz var ne zaman nerede verilir bu ilanlar

asdasdsa
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mith
    mith's avatar
    Erkek

hocam güzel bi konuya parmak basmıssın gerçekten..

Prozac Fan
Toplam Hit: 3594 Toplam Mesaj: 25