Bizim Evin Halleri - 2
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------
ultrAsker bunu yazdı:
evi temizledik ama heryerimizden bok damladı :P ne cünüp adamlarız arkadaş bizi buluyo böyle saçmasapan şeyler geçende lağım faresiydi problemimiz. bizim bu kanalizasyonla bi olayımız var ama anlamadım gitti :D
-----------------------------Hocam umarim hijyenik olarak temizlik yapmissindir yoksa 1 hafta bok kokarsin :D
-----------------------------çamaşır suyu rulz hacı :D
-
aklıma geldikçe gülüyorum akljsdajlkdjkasjdasjajhaıohıaejhıoajıhahadasd "hemen bir ustayla fiyatta anlaşıldı apartman başına fiyatlar çekildi felan fişmekan derken ustalar işe girişti. tıkanmış pimaşı sökmesiyle üstüne bok yığılması bir oldu kendisine brdan sonsuz teşekkürler..." hele şuna öldüm aklsdjklakldjasjkdalşahahahaha
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
belki birinde bobrek tasi vardir onu dusurmustur haci
-----------------------------Tebrikler hocam bu konunun tek yorumu bence budur :)
-
Kumanaga bunu yazdı:
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
belki birinde bobrek tasi vardir onu dusurmustur haci
-----------------------------Tebrikler hocam bu konunun tek yorumu bence budur :)
-----------------------------4 böbreği toplasan yine o taş kadar edemez :D
-
Oha lan adam beton sı.çmış... :o
Sorsana bi apartman yonetıcısıne sizin dairede .imento harçı yiyen adam var mı...
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Adam belkide dötünü taş'la siliyordur, herkes tuvalet kağıdı kullacak değilya, bu da dötünü taş'la silmiş doğal olarak deliğe atmış :D
o taşla döt silmek için baya bi döt lazım. taş değil ki resmen kaya :) -
Bkz. "Azimle sıçan duvarı deler."
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------Bkz. "Azimle sıçan duvarı deler."
"Azimle Sıçan Boruyu Kırar" olucaktı o -
baştan sona okudum. karnıma ağrılar girdi gülmekten:DDD geçmiş olsun hocam:D
-
ExpirE bunu yazdı:
--------------------------
O bokmu lan? Poşet gibi bişey sanırım o daha ayrıntılı çeker misin?
--------------------------Keşke HD resim çekseydin. daha açıklayıcı olurdu xD bknz: Bk sevgisi