Blackberry Artık Akıllı Telefon Üretmeyecek
-
mkyb bunu yazdı
Samsung Galaxy S6'yı ilk çıkardığı zaman şöyle bi aparatta çıkarmıştı piyayasayı yoklamak için. Sonuç : ellerinde kaldı.
abi adi ne bu aletin bulamadim bi turlu
-
Galaxy S6 keyboard case
-
Aslında Note serisi için güzel olabilir.
İsteğe bağlı aksesuar olduğundan çok büyük problem değil. Üretsinler bence bu klavyelerden.
-
Düşüncede güzel pratikte kötü. Cepte ekrana sürekli baskı yapıp çizebilir hatta kırabilir.
-
Bir ara iPhone'lar için Blackberry klavye klonu üretme mevzusu vardı. 4 ya da 5 dönemlerindeydi sanırım çok hoşuma gitmişti tabi o zamanlar iPhone yoktu takip etmedim ne oldu ne bitti bilmiyorum.
Ahanda buldum: http://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2014/08/5s_Shot1_Final_1024x1024.jpg
Hatta 6/6s için de var herhalde bişiler. https://www.youtube.com/watch?v=P5WI6i2zMXU
CaniSokucu tarafından 03/Eki/16 17:30 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Samsung Galaxy S6'yı ilk çıkardığı zaman şöyle bi aparatta çıkarmıştı piyayasayı yoklamak için. Sonuç : ellerinde kaldı.
Bu aparat tuşa basınca ekranın dokunmatiğini aktive eden bir şey mi yapıyor? Bence bunun gibi bir şey yapıp şarj soketine takılacak ufak bir giriş ile daha kullanışlı olabilirmiş. Genelde şarj bölümleri alt sokette oluyor. Şimdi hepsi mini usb girişli. Daha kolay yapılabilirmiş. Ama protez gibi duracağından kullanışlı olmaz. Şimdiki dokunmatik tuş panelleri oldukça kullanışlı. Önceden basmatik ekranlarda sıkıntı yaşanıyordu da şimdi en ucuz telefonun bile ekranı ve dokunmatiği iyi kötü götürüyor.
-
Austen bunu yazdımkyb bunu yazdı
Bu aparat tuşa basınca ekranın dokunmatiğini aktive eden bir şey mi yapıyor? Bence bunun gibi bir şey yapıp şarj soketine takılacak ufak bir giriş ile daha kullanışlı olabilirmiş. Genelde şarj bölümleri alt sokette oluyor. Şimdi hepsi mini usb girişli. Daha kolay yapılabilirmiş. Ama protez gibi duracağından kullanışlı olmaz. Şimdiki dokunmatik tuş panelleri oldukça kullanışlı. Önceden basmatik ekranlarda sıkıntı yaşanıyordu da şimdi en ucuz telefonun bile ekranı ve dokunmatiği iyi kötü götürüyor.
Yok ekran Amoled olduğundan ekranı üste kaydırıyor takıldığın yerin altını kapatıyor ve şarjı harcamıyor. Tuşa basışlarıda bluetooht ile iletiyor.
-
Google'da böyle olacak, böyle olmamak için sürekli yeni şeyler deniyor,satın alıyor : ) ama biz göremeyiz belki
GoPro şuanda blackberry'e benzetiliyor
-
Nautilus bunu yazdı
Google'da böyle olacak, böyle olmamak için sürekli yeni şeyler deniyor,satın alıyor : ) ama biz göremeyiz belki
GoPro şuanda blackberry'e benzetiliyor
Onlarda aksiyon kamerası teriminin çıkmasına sebep oldular ancak devamı gelmedi. Zira Çinli rakipleri hem ucuz hemde kaliteli kameralar ile iyi tokatlıyor.
-
mkyb bunu yazdı
Galaxy S6 keyboard case
ovvv hoca bunlar güzelmiş.
ama bu dikdörgenin kısakenarına eklenmiş olanları sakat. kullanırken , biri dokunsa. küt adamın elinden düşer.
uzun kenarından kızaklı birşey olursa ve ekran açısı ayarlanabilir bir tik olursa harika olur.