Bleach(İstek)
-
Milamber bunu yazdı:
-----------------------------
hocam belki haklısın ilk seri 110dan sonra biraz kasıyor gereksiz saçma olayların ve maceraların olduğu yerler var ama esas olay shippudende başlıyor biliyorsundur...
-----------------------------Dediğim gibi o kısımdaki bölümler filler.. Manga ile uzaktan yakından alakası yok.. :D Kafalarına göre senaryo yazmışlar... Shippudende tekrar mangaya bağladılar..
-
izleyeceğiz göreceğiz neler olacak ama benim anlamadığım akatsukide ki eleman sayısı günden güne azalıyor zannederim yok olacak gibide bu işler karışık işler...
-
İlk 50 bölüm sıkıcı ben 10. bölümde bıraktım. Arkadaş zorla kendini 50'den sonra full aksiyon var diyor ama sarmadı.
Şuan death note izliyorum bende :)
-
Ya bütün akatsuki öldü Madara kaldı 4 Ninja savaşı cıktı.
Killer Bee (namı deger 8 kuyruklu) + Naruto + Bütün Saklı köyler ve Madara Uchiha + topladıkları 7 adet kuyruklu canavar
Naruto simdi babasının Jutsularını öğrencek zamanla uzayı bükücek sarı şimsek olucak bide ölüm meleği mühürünü öğrenecek. -
mangada dediğin gibi olabilir hocam ama daha bizler animedeyiz o yüzden manga çok yavaş ilerliyor 500 küsür olmuş durumda ama halen animedeki hızı yakalayamamış durumda...
-
Branxian bunu yazdı:
İlk 50 bölüm sıkıcı ben 10. bölümde bıraktım. Arkadaş zorla kendini 50'den sonra full aksiyon var diyor ama sarmadı.
Şuan death note izliyorum bende :)
-----------------------------death note güzel :) animeye başlamak için ii bişey.
bleach izlemeye başladım 6. bölümdeyim fena değil gibi geliyor ama biraz uzunmuş :))
narutoya başlarım bundan sıkıldıgım zaman ama soul eater , vampire night falan diye animelerde varmış onlar nasıl.
herkesin tek söyledigi bleach naruto death note :/
avatarıda indirdim bi ara onada başlıcam. one piece i merak ediyorum birde :)
-
Bütün klasik ve kısa olanları izledim one piece ,naruto ,bleach çok uzun hacı bi türlü yemiyo başlamak...
-
Full Metal alchemist de fena değildir.. (:
-
ultrAsker bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------death note güzel :) animeye başlamak için ii bişey.
bleach izlemeye başladım 6. bölümdeyim fena değil gibi geliyor ama biraz uzunmuş :))
narutoya başlarım bundan sıkıldıgım zaman ama soul eater , vampire night falan diye animelerde varmış onlar nasıl.
herkesin tek söyledigi bleach naruto death note :/
avatarıda indirdim bi ara onada başlıcam. one piece i merak ediyorum birde :)
-----------------------------Hoca izlemediysen Devil May Cry ile Hellsing'i izle. Favori animelerim onlardır :D
-
full metal alchemist fena değil ama çok aşırı duygusal ve insanı naruto daki gibi gaza getiremiyor bence... Narutonun dediği gibi benim yolum ninjanınki...