Bleeding Fingers - Oylarınızı Bekliyoruz
-
Hepinize desteğiniz ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Öncelikle demo versiyonu yeni tamamlandı, full versiyonu için çalışmalarımız hala devam ediyor tamamlandığında en kısa zamanda burada da paylaşacağız.
-
c0nverse bunu yazdıNikoteen bunu yazdı
şu an dinlediğim bu müziği siz mi yaptınız ? Eğeröyleyse yemin ediyorum waryaaa !!!!
edit: walla hansı bilmem ama benim mp3 playerıma girdi yaaaa fullünü verde dinleyek haci :D yarıda kesildi mk
edit2: yemin ediyorum harika ötesi yaa
edit3: kayıt olmak mı gerekiyor vote tuşu mu çalışmıyor ?https://soundcloud.com/melihcan-fidanboy/sets/klasik hocam eğer bu tarz müziklerden hoşlandıysan kendi palylistimi önereyim sana bu arada güzel olmuş soundcloudda vasa ekleyeyim
Hocu facebook profiline aldanaraktan seni böyle bi dubstepçi falan diye hayal ediyordum ben :D
-
vote tusuna basilmiyor nasil oy verebilicez ki
illa sosyal biseyler lazim demek oy verebilmek icin
paduwan tarafından 29/Oca/14 16:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Ayazz bunu yazdıc0nverse bunu yazdıNikoteen bunu yazdı
şu an dinlediğim bu müziği siz mi yaptınız ? Eğeröyleyse yemin ediyorum waryaaa !!!!
edit: walla hansı bilmem ama benim mp3 playerıma girdi yaaaa fullünü verde dinleyek haci :D yarıda kesildi mk
edit2: yemin ediyorum harika ötesi yaa
edit3: kayıt olmak mı gerekiyor vote tuşu mu çalışmıyor ?https://soundcloud.com/melihcan-fidanboy/sets/klasik hocam eğer bu tarz müziklerden hoşlandıysan kendi palylistimi önereyim sana bu arada güzel olmuş soundcloudda vasa ekleyeyim
Hocu facebook profiline aldanaraktan seni böyle bi dubstepçi falan diye hayal ediyordum ben :D
diğer playlistim full dubstep üzerine zaten :D
-
Gayet başarılı hocam çok beğendim, oy verdim.
-
DevilKingtr bunu yazdıNikoteen bunu yazdı
Ben de Hansın zannetim yemin ediyorum öyle zannettim ve yemin ediyorum bunu doya doya dinleyemezsem ahirette iki elim ykaanda hocam
ne içtin hocam sen kafa kıyak valla
hahahaha
-
batman in st lerini andırıyor ama güzel olmuş emeğinize sağlık.
-
güzel olmuş. başarılar.
-
walla halen açtığımda hemen etkisi altına alabiliyor beni parça ben mi çok coşkulu bi anımdayım diye şüphe bile ettim ama yok cidden tam bir film müziği olmuş kategorilemek bile hakaret aslında o kadar çok düşünce,his uyandırıyor ki ben de besteleyenin iç huzuruna hayran kalmamak ne mümkün..
-
Hansın kulağına göre yapmışsınız :D eferim bir oyunuz da bendenü
kemanların (veya violinlerin) olduğu bölümde sanki birşey eksik geliyor kulağa, ya da uyumsuz tam çözemedim. Neyse fullü çıkınca bızdıklıyım.
deja-vu tarafından 29/Oca/14 20:43 tarihinde düzenlenmiştir