Blog Açmak Konusunda Yardım İstiyorum
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
Anlamıyorum.Blogger varken neden wordpress ?
-----------------------------Özelleştirilebilirlik ?
-
opensource2009 bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------+ adam gibi domain
+ kapandı kapanacak derdi yok
+ reklamı kaldırsam bana naparlar diye gugıl dan aramak yok :) daha birsürü şey :)
-
isterse domain alıpta bloggeri kullanılabilir:)
-
olivetti bunu yazdı:
isterse domain alıpta bloggeri kullanılabilir:)
-----------------------------kullanabilir ama bi ton sorun daha önce kullanıyordum yunusonline.com da site ye bi giriyom bi giremiyom free ns server lar dandik ikide bi saldırı oldu diye ns değiştiriyolar sonra türk telekom ns leri banlıyo ip leri banlıyo site açılmıyo :) yok hacı en iyisi
15 TL Domain
40 TL Host
50-55 Tl arası adam gibi wordpress :)
-
SpermMan bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------+ adam gibi domain
+ kapandı kapanacak derdi yok
+ reklamı kaldırsam bana naparlar diye gugıl dan aramak yok :) daha birsürü şey :)
-----------------------------+ istediğin zaman istediğin gibi verilerini yönetebilme imkanı
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------ben yeterince özelleştirebiliyrum hacım.Host yüzünden hacklenme yok.trafik sorunu yok.Domain haricinde para ayırma derdi yok.Ve arkasında google baba var.Şimdiye kadar bizi 1 kez haricinde mahçup etmedi çok şükür.
blogger iyidir arkadaşlar tavsiye ederim.Yalnız özel etki alanı alarak bu işe başlamanızı tavsiye ederim.Blogspot.com uzantısı hoş olmuyor.İleride değiştirmekte siteyi tutup çöpe atmak gibi birşey oluyor.
-
CyberAngel bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------ben yeterince özelleştirebiliyrum hacım.Host yüzünden hacklenme yok.trafik sorunu yok.Domain haricinde para ayırma derdi yok.Ve arkasında google baba var.Şimdiye kadar bizi 1 kez haricinde mahçup etmedi çok şükür.
blogger iyidir arkadaşlar tavsiye ederim.Yalnız özel etki alanı alarak bu işe başlamanızı tavsiye ederim.Blogspot.com uzantısı hoş olmuyor.İleride değiştirmekte siteyi tutup çöpe atmak gibi birşey oluyor.
-----------------------------bu sana göre istediğin kadar özelleştirme oluyor.Güzelde ama bence yetersiz.Eklentiler ve tasarım biraz önemli benim için.Blogger'da temalarla oynamayı sağlayan Google yazılımı daha geçenlerde çıktı.
Sen özelleştirme yaparken imkanları kullanırsın,ben aklıma geleni yaparım gibi.Eğer hit + sadelik gibi bir planım olsa blogger güzeldir.
Blogger tabi ki kullanılabilir fakat tamamen kendi ürünüm olsun istediğim bir projede blogger kullanamam gibi.Kendi temamı ve gerekirse kendi eklentimi kendim yazmak isterim.
-
en iyisi blogspot isterseniz blogspotu domaine yonlendirebiliyosunuz
-
CyberAngel bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------bu sana göre istediğin kadar özelleştirme oluyor.Güzelde ama bence yetersiz.Eklentiler ve tasarım biraz önemli benim için.Blogger'da temalarla oynamayı sağlayan Google yazılımı daha geçenlerde çıktı.
Sen özelleştirme yaparken imkanları kullanırsın,ben aklıma geleni yaparım gibi.Eğer hit + sadelik gibi bir planım olsa blogger güzeldir.
Blogger tabi ki kullanılabilir fakat tamamen kendi ürünüm olsun istediğim bir projede blogger kullanamam gibi.Kendi temamı ve gerekirse kendi eklentimi kendim yazmak isterim.
-----------------------------wordpress le blogger ı kıyaslıyoruz değil mi burda ? eğer ki wordpress dışında hostunda başka şeyler yapcaksan onu bilemem.. mesela anasayfa gibi.. bunları blogger da yapamazsın. yinede sen bilirsin.. blogger number one benim için..
-
Basit,kolay kullanılır bir sistem aslında aradığım,ağırlıklı olarak yazı için kullanacağım.