Blog Sitem İçin Logo İhtiyacı
-
Atakan bunu yazdıfuturist bunu yazdı
kısa özet : olmamış
ablacım :)
konular ve renkler deneme amaçlı temanın özeliklerini test ediyorum
kategoriler yukarda ayrı aşağıda ayrı olacak
ondan öyle yaptım
burdan aldım zaten kategorileri
zaten spor diyet üştüne olacak sadece temayı deniyorum enes ergüne pm attım dedim :)
logo üştünden renkleri yapacak zaten bakarsan birbinden ayrı renkler tema options da footer header renkleri var tam anlamak için onlar
haklısın ablacım zaten hedefim beslenme ve diyetik domainde akılda kalıcı ve espiryi olsun diye logo üştünde firkim yok işte :)
kategoriler nasıl yaplır değilde nasıl pişilir olacak , otomabil kategorisi zaten yok zaten max kategori sayısına baktım orda :(
zaten siteyi arama moturuna açmadım daha seo bile yapmadım plugin eklemedim ablacım :) sadece logo olursa ona göre tema editliyecem renk uyumu yapacam sonrada eklentileri yapacam
ha ama yapıcı eleştiri olmuş ablacım saol :)
sen tersten gidiyon :D önce bi siteyi yap içeriği oturttur temayı oturttur. Burdada deki ben herşeyi hazırladım şu logoyada bi el atın.
ama site hazı değil tema hazı değil içerik oturmamış. Benceden logodan önce onları bi hallet. Burda yapılan logo belki temana uymayacak. belki iceriğine ggöre adam daha iyi logo yapacak
-
blackmir bunu yazdıAtakan bunu yazdıfuturist bunu yazdı
kısa özet : olmamış
ablacım :)
konular ve renkler deneme amaçlı temanın özeliklerini test ediyorum
kategoriler yukarda ayrı aşağıda ayrı olacak
ondan öyle yaptım
burdan aldım zaten kategorileri
zaten spor diyet üştüne olacak sadece temayı deniyorum enes ergüne pm attım dedim :)
logo üştünden renkleri yapacak zaten bakarsan birbinden ayrı renkler tema options da footer header renkleri var tam anlamak için onlar
haklısın ablacım zaten hedefim beslenme ve diyetik domainde akılda kalıcı ve espiryi olsun diye logo üştünde firkim yok işte :)
kategoriler nasıl yaplır değilde nasıl pişilir olacak , otomabil kategorisi zaten yok zaten max kategori sayısına baktım orda :(
zaten siteyi arama moturuna açmadım daha seo bile yapmadım plugin eklemedim ablacım :) sadece logo olursa ona göre tema editliyecem renk uyumu yapacam sonrada eklentileri yapacam
ha ama yapıcı eleştiri olmuş ablacım saol :)
sen tersten gidiyon :D önce bi siteyi yap içeriği oturttur temayı oturttur. Burdada deki ben herşeyi hazırladım şu logoyada bi el atın.
ama site hazı değil tema hazı değil içerik oturmamış. Benceden logodan önce onları bi hallet. Burda yapılan logo belki temana uymayacak. belki iceriğine ggöre adam daha iyi logo yapacak
heyecan işte haklısınz ben sunu kategori işlerini hallediyim renk şeçimi eklentiler felan :) sonra uplarım konuyu :)
-
İşini görür belki kolay gelsin :)
-
swalker bunu yazdı
İşini görür belki kolay gelsin :)
Teşekkürler ederim hocam :) alta zemini beyaz yapıp içindeki renkler turuncu yapabilir misiniz yada psd si varsa ben uğraşırım :)
-
PSD sini kaydetmemişim düzenledim tekrar. Bu şekilde mi demiştin :)
-
Teşekkür ederim hocam deniyorum şimdi :)
-
aga yapılmadıysa bi el atam bende
-
tekrar baktım hiç bir ilerleme yok
arkadaşın yaptığı logoyu ben şaka diye koydu sanmıştım cidden oraya yapıştırmışsın :)
genel bir site ama o kadın ne öyle. şimdilik dursunda bence değiştir. sadece kadınlara hitap ediyor gibi olmasın
erkek sporcularada yer verdiğinde o birqaz tuhaf kaçacak
soldaki menü böyle bir site için uygun değil. normalde bu tip menüleri severima ama yakıştıramadım
eğlence yazan yerde ğ, yaşamda da ş desteklemiyor fontun
illa kullancaksan google fontlardan destekli bir yazı yaz
yukarıdaki yazdıklarımı iç okumamışsın gibi
dejavu yaşıyorum
hiç siteye dokunma
önce kağıt üzerinde bir arayüz çıkar
sonra site yapımına geç yoksa çok debelenirsin. nokta
-
futurist bunu yazdı
tekrar baktım hiç bir ilerleme yok
arkadaşın yaptığı logoyu ben şaka diye koydu sanmıştım cidden oraya yapıştırmışsın :)
genel bir site ama o kadın ne öyle. şimdilik dursunda bence değiştir. sadece kadınlara hitap ediyor gibi olmasın
erkek sporcularada yer verdiğinde o birqaz tuhaf kaçacak
soldaki menü böyle bir site için uygun değil. normalde bu tip menüleri severima ama yakıştıramadım
eğlence yazan yerde ğ, yaşamda da ş desteklemiyor fontun
illa kullancaksan google fontlardan destekli bir yazı yaz
yukarıdaki yazdıklarımı iç okumamışsın gibi
dejavu yaşıyorum
hiç siteye dokunma
önce kağıt üzerinde bir arayüz çıkar
sonra site yapımına geç yoksa çok debelenirsin. nokta
ah ah :) abla bunlar ufak problemler en iyisi ben 6-7 tane makale ekliyim resimli felan tema uyumuna bakalım o logoyu öylesine koydum abla
yandaki menü ile üşteki farklı olabiliyor
solda twiter vb olabiliyor en iyisi ben biraz makale facebook hesabı felan birşeyler ekliyim öyle sablona bakmak gerek
overlocker hocam sizde bir el atın belki daha güzel birşey çıkar :) -
Futurist haklı kolay gelsin logo yapanlarada ellerine sağlık güzel şeyler düşünmüşler