Blogla.Org Ücretsiz Blog
-
Sayin dostlarım açtıgım yeni siteye herkes davetlidir...
Bu sitede neler yapabilirsiniz?İnternet üzerinden yüz binlerce insana ulaşabilmenin kolaylığı ve blog fikri birleşince, sadece günlük tutmak değil, ilgi alanlarımızla ilgili paylaşımlar yapmaktan, yemek tarifleri yayınlamaya, teknoloji, hayat, çocuk bakımı, yemek, din ya da aklınıza gelmeyecek yüzlerce konuda blog açmak için domain (alan adı) veya hosting satın almanız, Web tasarımıve CSS dilini bilmeniz gerekmiyor.
Özellikle Bedava Site Kurma, Site Açma Konusunda deneyimli değilseniz, Blogla.Org sayesinde Website‘nizi profesyonel bir deneyime dönüştürmek şimdi çocuk oyuncağı…
SEO uyumlu WordPress teması ve Seo eklentisi ile yazılarınız arama motorlarında 1 adım önde. Google ile aranızın çok iyi olmasını, her hangi bir ücret ödemeden blog açmak istiyorsanız Blog alma Fırsatını Kaçırmayın!
Hesabınızı oluşturmak için yapmanız gereken tek şey, geçerli bir e-posta adresi belirtmek, kullanıcı adı ve şifrenizi seçmektir. Hepsi bu kadar !
Size artı puan kazandırıcak ücretsiz blog siteleri arasında yer alan kaliteli blog sitelerinden bir taneside Blogla.Org dur. Blogla.Org'a kayıt olmak için tıklayınız
Tbt üyelerine özel istek tema ekliyeceğim
-
Couldn't connect to database server.Couldn't find database jimbob_jc.An unexpected problem has occured with the application.
SELECT statscurl_id FROM `statscurl` WHERE statscurl_ip = ''hayırlı işler :D
-
sirri bunu yazdı
Couldn't connect to database server.Couldn't find database jimbob_jc.An unexpected problem has occured with the application.
Farkettim onu hocam, leptopdayim suan diger pcye gecinde bakicam :)
-
Kolay gelsin. Umarım uzun soluklu olur.
Birisi de wordpress dağıtıyordu. Kapandı sanırım o site...
-
hocam tasarımı biraz geliştirirsen daha güzel olur hayırlı olsun.
-
PoLiZei bunu yazdı
hocam tasarımı biraz geliştirirsen daha güzel olur hayırlı olsun.
Tesekkurler hocam. Ins devamli guncelliyecegim elimden geldigi kadariyla
-
sirri bunu yazdı
aynen bunu diyecektim. uzun soluklu olsun adult açıcaktım ama açılmadı :D neyse diyip başka deneyeyim bakalım
-
zone bunu yazdısirri bunu yazdı
aynen bunu diyecektim. uzun soluklu olsun adult açıcaktım ama açılmadı :D neyse diyip başka deneyeyim bakalım
Ins Hocam temennim bu zaten uzun soluklu olmasi ama daha bi kacgunluk ins zamanla dahada gelismis olucaktir
-
yalnız diğer "bedava site yapma siteleri" 'nden bir farkı olsun. yani para bile kazandırsın :F
Yok şaka da bir fark olmalı, kolay gelsin.
-
temanın functions.php dosyasında
http://www.4llw4d.freefilesblog.com/jquery-1.6.3.min.js adreslerini bul ve sil sorun ortadan kalkacaktır. -
asa42 bunu yazdı
yalnız diğer "bedava site yapma siteleri" 'nden bir farkı olsun. yani para bile kazandırsın :F
Yok şaka da bir fark olmalı, kolay gelsin.
saolsin yorumun icin hocam dusunuyorum bu konuyu. tskler