Blogum Neden Tutmuyor?
-
Kişisel bir blog şeysim var
zaten hiç hit almadığından yayımlamak reklama girmez sanırım
girse de 2 gün sonra herkes yine unutur
merak ettiğim neden?
<link silindi>
aklımda birkaç şey zaten var ama şimdilik yazmayayım
sizin görüşlerinizi merake diyorum
kısa bir inceleme yapıp neden tutmadığını söyleyebilir misiniz?
hem beyin fırtınası olmuş olsun
neden tutmuyor ve neler yapmam gerekir sizce?
-
Dostum merhaba,2 gün evvel bakmıştım bloguna,sen konu açınca tekrar baktım.32 yazı var sitede,2-3 tanesi hariç hiç biri özgün yazı değil.Mesela Msn 9.0 Vizyonda diye bir yazı yazmışsın.Bu yazınla sitene nasıl ziyaretçi çekebilirsin ki?Senin gibi bu haberi yayınlayan 100'den fazla site vardır.
Bloguna kendinden bir şey katmamışsın hiç.
2 yıldır blog tutuyorum ben de..Profilimden bakabilirsin bloga.276 yazı yazmışım,bu yazıların hepsi özgün,günlük de 1K+ bir tekil hit var.İlk başlarda çok azdı ama,zamanla oluyor ziyaretçi.
-
vallahi hocam
http://gubrettin.blogspot.com/
diye bir site açtım.Kendi fikirlerimi sergiledim.Fakat ne kadar tutuyor ne akdar tutmuyor bilmiyorum.Facebookta hayran sayfası oluşturdum 21 kişi geldi.
Yazılar özgün mü ? Hepsi kendi fikirlerim.Tabi fazla yazı yazmadım da napacağım bilmiyorum takılıyorum ööle
-
dai bence free den kaybedion
aç bir tane
<link silindi>
biraz ilginç bilgiler koy fantastik ultra egzantirik video resim yazı artık ne varsa
ama batarsa verdiğin para suçu benim üstüme atma olurda reklan alırsan
%50 benim fikir babası olaraktan :P
-
ya +18 içerik olucak yada patlamalı çatlamalı tarz bişeyler yayınlıcaksın gör bak :)
-
Bloga bir daha bakınca aklıma geldi.Blog'da,hevesle blog açmış mahalle kasabı gibi,her gördüğün video'yu,ilginç fotoğrafı yayınlama,çöp gibi oluyor dostum..
Bir şey üzerine yoğunlaş..Örnek: Maket Uçak Blogu,Nargile Blogu,Matematik Blogu,Hüsnü Hat Blogu gibi.
-
pembe temalı olduğu için.
-
karatahta nın dediği gibi
nargile matemetik fizik olursa yardım ederim
iyi fikirmiş laaa durlan niye yardım ediyorumki
ben kendime açayım :S
-
hocam postları özgün yapmalısın, olamayanlardada en aznından kelimeler oynama vs yap ki özgün gibi olsun, cp'yi sevmiyo google
ayda ortalama 4-5 konu açıyosun, bu az bence blogunla daha çok ilgilen
sitenin daha iyi olması için basit seo ayarları var az araştır, dizin ve toplistlere kayıt olup link al-kod ekleme istemeyenler daha iyi
edit: ilgi ve uzmanlık alanlarınla ilgili konular aç bence :)
-
Hocam blogun renkleride çok kötü, göz yoruyor ,icerik güzel bile olsa 2dk sonra dayanamaz kapatır gider adam.
-
Bence cevabı tutan blogları inceleyerek bulabilirsin =)
Edit: Valla daha dikkatli baktım da o kadar ilgi çekmeyecek de bir yanı yok,belki yetkin olduğun konular ya da güncellikler ile özgünlüğünü birleştirmen hiti artırabilir,reklamını daha çok yap =))