Bloğumu Adı İle Birlikte Kopyalamışlar
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ahjashasdaksjdhask askdasda skjhaskjd jasdj askdjhas hjasdbasdmnasdbasmön :D :D :D :D :D :D :D :D :D
yıkıldım gülmekten ajksdhaksjldhlaskjdh :D :D :D
yüz yılın konusu :D
hocam kızma :D
bende bi an dedim iyi kopyalamış ama cosmic in dediğini denedikten sonra epey güldüm :D
hele tık göndermiş gerizekalı dediğin mesajı tekrar okudumda asdlkajsdlaksdjalkdjalkdjaslk :D
-----------------------------url kanallarda tık göndermiş hocam, ne düşüseydim :D Tamam len komik ama diğer uzantılarda olmadığı için şüpheye düştüm.Bilmiyordum.Neyse sağolun :))
-
ahasdasd :D bide google sıralamsından düşürüyormuş :D :D
-
Biri bu konuyu arşivlesin :D:D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ahasdasd :D bide google sıralamsından düşürüyormuş :D :D
-----------------------------Ben öyle birşey demedim, element uydurmayalım :) Hocam abartıyorsunuz bence.. Benim yerimde kim olsa spam olarak gönderirdi.Çünkü .in uzantısı hindistan uzantısı oluyor.Diğer hiçbir uzantıda site açılmıyor sadece bunda açılıyor.Böyle bir durum olduğunu bilmeyen herkes benim gibi düşünürdü...
-
ilk mesaji okuyunca, ne serefsizler varmis dedim icimden.
sitelere bakinca, ulan dedim twitter seysini bile kopyalamis. serverden mi calmis siteyi tüm derken cosmic noktayi koymus :) efsane konu :)
hani bi konu vardiya, serialturk ile, onun kadar efsane olmus :D
-
Hay amk, o kadar komik mi geldi la gerçekten.. :) Arşivleyin o zaman .. ala a ala :))
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------haha hiç gülceğim yoktu ya :D hocam allah iyiliğini versin :D o sitede senin site :D blogspotun başka uzantısı :D direk başka bloglardanda bakabilirsin içine sinmezse bul blogspottan blog .com u .in yap gör :)
-----------------------------
asdlkfjlşjasdkasdfksşf hahahahahahahah :D :D :D -
-
=)
-
şikayete cevap geldimi?