Bluestacks Resım Cekmek
-
Selamın Aleyküm müridler. Bi sorum olacak benim.
Lise son sınıftayım ailem lise bitince telefon alcaz diyolar ve bende whatsapp icin bilgisayarımda BlueStack diye bi program kullanıyorum binevi androi emulatör.
Normalde kullandığım ama kullanmak istemediğim bir telefonum ve ve sim kart falanda var.
Herneyse Sorunum şu.
Whasapp normal olarak çalışıyor.Ama benim Whatsapp resmimi değiştirmem gerekli.Resim çek butonuna tıklıyorum normalde kameramı görmesi lazım laptopta var ama görmüyor.
Galeriye gidiyorum 2 tane gereksiz resim var.
Şimdi laptobumun kamerası çalışıyor ama BlueStacks bunu görmüyor.
BlueStacks kullanan arkadaşlar varsa yada herhangi bir fikri olan yardım etsin lütfen.
Not: Türkçem pek iyi değil :)
-
resimi dropbox gibi bi yere yükleyip galeriye kaydetsen ?
-
PirateBay biraz açarmısın ne demek istedn anlamadım :)
Edit: Dropbox kurdum fakat sorunum şu;BlueStacks benim laptobumdaki kamerayı tanımıyor yani resim çekme gibi bir faaliyette bulunduğum zaman sadece siyah ekran geliyor.resim çek tuşuna tıklıyorum ama siyah ekran alıyor.
GodKlaus tarafından 25/Oca/14 22:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam bluestack programında kameranı kullanamazsın.
Demek istediğim fotoğrafını telefonla felan çek daha sonra bi yere yükle mesela http://hizliresim.com/
Daha sonra aynı linkten fotoğrafı bluestack üzerinden internete bağlanarak galeriye kaydet.
-
hızlı resim ekleye attım resmi fakat blestacks tarayıcısından giriyorum hiç bir yerde resmi indir yada kaydet tarzı bişey yok he s*kim bi program arkadaşım bu ya :)
-
EVREKA İŞTE BULDUM VE Daha nice sözcükler:
Müridlerim Buldum :)
Şimd bilgisayarda kullandıımız icin BlueStacksı Öncelikle
DROPBOX adlı uygulamayı indirip kuruyoruz.
Sonra programı açıyoruz ve herhangi bir resmi borgramın icinte sürükleyip bırakıyoruz
Program bu resmi yada videoyu artık her neyse onu otomatik olarak upload ediyo :)
Nerede istiyorsanız orada kullanıyorsunuz :)
-
Demiştim :D
Çözüldü o zaman :D
-
boşver drop u kamera nasıl çalışacak onu çöz :D chat roulette gireriz efendime söylim dugox falan :D orda daha az şey var şey işte :D hatun oranı daha yüksek :D
-
livane bunu yazdı
boşver drop u kamera nasıl çalışacak onu çöz :D chat roulette gireriz efendime söylim dugox falan :D orda daha az şey var şey işte :D hatun oranı daha yüksek :D
Abi var mı ya mobile yönelik öyle uygulamalar? Apk pm pls :)
-
benim bilgisayarda kurulu bluestacks kamerayı görüyor bende.
-
Gençlik bu whatsapp için ne zorluklara katlanıyor be :D