Bluetooth Hack
-
Öncelikle bu programi cep telefonunuza yükleyin ve bluetooth´ unuzu acin ve programa girin orda "connect" yazacaktir oraya basin ve "inquiry devices" basin on dan sonra bluetooth'u açık telefonları arayacakdir. buldugunda gelen telefon isminin üzerine gelip seçim tuşuna basıyoruz ekranda "connecting" yazısı çıkıyor eğer bu sırada size soru sorarsa ewet deyin.Bağlandıktan sonra karşınıza gelen menuden kişinin mesaj larini okuya biliyorsunuz veya telefon listesine baka biliyorsunuz , telefondan başkalarını arıyabilirsiniz , telefon dilini çağrıları filan değiştirebilirsiniz...
cok eglenceli bi program biraz önce alt komşunun bütün msjlarını okudum :)
http://rapidshare.com/files/65157546/bt_info.rar
dosya şifesi: tahribat.com
-
samsungların kendi bünyesinde bu özellik zaten aktif...dosyalarını görüntülerini falan hepsini görebiliyorsun...paylaşım bu özellik olmayan telefonlar için sanırım :D kahretsin ya samsung kullanıyorum :p
-
evet kurdum anlatıldığı gibi çalışıyor :) ama çevrede bluetooth bulamadım işte, onu da yaparız evelallah.saolasın..
-
hoca bu java mı ?
-
eet
-
beyler ben bu proyu çok kullandım ama şöle bi gıtlık var karşı tarafa bağlanırken her iki tarafada şifre soruyor birde karşı tarafa ...... adlı cihazla bağlantı kurulsun mu diye soruyor buralar işin içine ediyor ama bişekilde girdin o zaman o bağlandığın tel üzerinden istediğin numarayı ara(sorun şu bağlanılan tel aramayı yapat sanki kullanıcısı arıyormuş gibi size ses falan gelmez)sonra karşı tele reset attıra bilir veya kapata biliyorsunuz rehberindeki numaralar ulaşa biliyorsunuz ama bunlara niye bilmiyom her zaman yapamıyonuz bazen oluyor bazen olmuyor birde bazen sistem hatası verir
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------
beyler ben bu proyu çok kullandım ama şöle bi gıtlık var karşı tarafa bağlanırken her iki tarafada şifre soruyor birde karşı tarafa ...... adlı cihazla bağlantı kurulsun mu diye soruyor buralar işin içine ediyor ama bişekilde girdin o zaman o bağlandığın tel üzerinden istediğin numarayı ara(sorun şu bağlanılan tel aramayı yapat sanki kullanıcısı arıyormuş gibi size ses falan gelmez)sonra karşı tele reset attıra bilir veya kapata biliyorsunuz rehberindeki numaralar ulaşa biliyorsunuz ama bunlara niye bilmiyom her zaman yapamıyonuz bazen oluyor bazen olmuyor birde bazen sistem hatası verir
-----------------------------
ne anladım şifre soruyosa a.q. o zaman adamın kendisiden rica eder telefonu alırım zaten.ben daha deneyemedim a.q. yerinde insan yokki bluetoothlu, eğer dediğin gbisye bi sike yaramaz.
-
sifre istiyosa ne zikime yarıo o zaman :S
-
beyler şifreyi birkerelik soruyor ama her bağlantı da ....... adlı cihazla bağlanılsın mı diye soruyor.yani bi işe yaramaz
-
hoca n73 oluyormukurdum programı fakat program yonetıcıden kuruldu dıyor
pekı program bu connect nerede onu bulamadım:D
-
karşı tarantan şifre istiyo