folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Bob Ross The Joy Of Painting Ressam Olmak İsteyenlere (Trt 2 De Çıkan Ressam)

Bob Ross The Joy Of Painting Ressam Olmak İsteyenlere (Trt 2 De Çıkan Ressam)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Ressam olmak isteyenler için güzel bir video

Bob Ross. ‘The Joy of Painting’. Video Painting Tutorial. Season 18. Episode 02. 1989 y.
    Language: English | Video Painting Tutorial | XviD 528×400 | ~28 minutes | 25.000 fps | 48 kbps | 211MB

Part1 | Part2 | Part3

Not: Dil ingilizce ve alıntıdır :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    altyazı yok mu :)

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

bi iyilik yap da onu da sen ekle hoca :) ben sana gerekli programı temin ederim.. çevirmeleri sen yap...

anlaştık mı :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

çok sağol resimlerime etkisi olacaktır evdede yapmaya başlıyacam da :D okulda hoja evde Ross usta :D

bide bu 18. sezon 2. bölüm ne kadar yararlı olur tek bölüm :) neyse hepsini buluruz  

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

abi bugün bi tvde gördüm resim dersi, dedim bi yerden vidyolu anlatım bulsam da yazın biraz resim yapsam :D

birden çıkıverdin karşıma :) teşekkürler paylaşımın için..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:
    -----------------------------

bi iyilik yap da onu da sen ekle hoca :) ben sana gerekli programı temin ederim.. çevirmeleri sen yap...

anlaştık mı :)

-----------------------------

programi aliyim ..  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    hadi ertan bak genius programi istiyor.. genius cevirisini yapacak mis.. siddetle bekliyoruz ;) ...

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

Ertan

Bob ross 'un tüm sezonları varsa ekleyebilirmisin ?

Ben torrentten bulmuştum ama indirilemiyor 1-2 kb arası downloadlar hep...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Hocam bu adam mutheşem bir yeteneğe sahip... Eskiden sürekli izlerdim ve büyük zevk alırdım. Resimm yapmaya heveslenirdim fakat beceremezdim :)

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

elimde başka yok maalesef :)

ayrıca genius a programın download linkini dün akşam pm den yolladım

Toplam Hit: 2381 Toplam Mesaj: 14