folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Böceklerin İstilası!

Böceklerin İstilası!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

Deprem alameti bunlar aboou

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

biz fırın'ın üstünde kalıyoruz.

normalde günlük 1-2 tane öldürürüz.

ama şu yem kutularından (raid'in) aldık her odaya birer tane attık.

arada tek tük orada burda görüom, atıom ağzıma.

piyasada bir çok su bazlı "zarar vermez" adı altında böcek ilacı var sıkılan,

onları alma ne yaparsan yap, hemen öldürmüyo süründürüyo, direk bastın mı ganırtanlardan al

ve mümkünse ucunda çubuğu olsun rahat edersin.

edit: expansion pack:

karınca içinde sıkılan böcek ilacı kullan, geldiği yolu tespit et, geldikleri yola sınır çeker gibi çizgi çek ilaçla

gelen geri döner, (mal hayvanlar dönerken diğerlerine de sölesene ben gittim bi bok yok orda die)

sonra da evin içinde kalanları halledersin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Daft bunu yazdı:
    -----------------------------

biz fırın'ın üstünde kalıyoruz.

normalde günlük 1-2 tane öldürürüz.

ama şu yem kutularından (raid'in) aldık her odaya birer tane attık.

arada tek tük orada burda görüom, atıom ağzıma.

piyasada bir çok su bazlı "zarar vermez" adı altında böcek ilacı var sıkılan,

onları alma ne yaparsan yap, hemen öldürmüyo süründürüyo, direk bastın mı ganırtanlardan al

ve mümkünse ucunda çubuğu olsun rahat edersin.

edit: expansion pack:

karınca içinde sıkılan böcek ilacı kullan, geldiği yolu tespit et, geldikleri yola sınır çeker gibi çizgi çek ilaçla

gelen geri döner, (mal hayvanlar dönerken diğerlerine de sölesene ben gittim bi bok yok orda die)

sonra da evin içinde kalanları halledersin.

eyw hocam raid in sprayleri nasıl

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

Eski evde de hamamböceği sorunu vardı. Öldür öldür başedememiştik hocam. Sonra mutfaktaki kalorfer peteğinin altındaki bi deliğe kaçtıını gördüm. İlacı sıkıp alçıyı betonu döktüm. Sorun ortadan kalktı. İbneler karanlığı çok seviyorlar. Eve geç saatte geldiğimde mutlaka 2 3 tanesi kapıda karşılıyordu beni. Çok çirkinler amk ya kaşıntı tuttu :S En temizi evi komple ilaçlattır. Uzun süre etkisi oluyor.

Tren odun seçmez hacı abi...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

1 adet detan maxi alınır bu dertten ebediyen kurtulunur.Bizim evde çok oluyodu aldık kullandık eser kalmadı.üzerinde 6 ay etkili falan yazıo ama bi 5-6 senedir uğramıyor böcek bize ilginçtir

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

sprey değilde raidin böyle plastik içinde yem olarak  satılıyor ama raid ilaç gibi bişey. fırının mutfağın tezgahın 4 köşesin filan koyuyorsun kimse görmeyecek şekilde onlar sabaha plastiğin içinden geçiyorlar ve geberiyorlar...mutfağın su borusunun gittiği yere tampon bölge kurmuşlardır yuvalanmışlardır tezgahın altında olabilirler ters durabilme yetenekleri var çocukken nöbet tutardım özellikle gece çıkarlardı ortalığa bende elimdeki süpürgeyle 10 dakikada bir bi güzel gebertirdim :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Detan Maxi iş görür hocam. 

Mutfakta, fırın altı ve tahta dolaplar varsa onların altına köşesine sık. Tuvalet kapılarının kenarlarınada sık en çok buralarda oluyolar.

Geceleri gezmeye çıkıyolar o zaman hepsi mefta olur :F

Ayrıca uçtuklarını senden duyuyorum. Eğer öyle bir şey varsa baş edilemez :D Komple ilaçlatmak lazım amk. 

ne diyon?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

konuyu görünce kaşınmaya başladım mk.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

stüdyo daire hocam ilaçla hallolur gibime geliyo birde buatların hepsini kapattım şimdi koli bandıyla açıklardı birde son iki gündür havalar isindi bunlar ortaya çıktı amk uyumaya çekiniyorum gelicekler felan diye yarın bir güzel ilaçliyim de evi insallah bir daha olmaz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Asker bunu yazdı:

stüdyo daire hocam ilaçla hallolur gibime geliyo birde buatların hepsini kapattım şimdi koli bandıyla açıklardı birde son iki gündür havalar isindi bunlar ortaya çıktı amk uyumaya çekiniyorum gelicekler felan diye yarın bir güzel ilaçliyim de evi insallah bir daha olmaz

Bloom'u bul ondan tarantula iste, tarantulaları sal bir tane bile kalmaz, ama bu sefer tarantulalardan korunmak için başka bir yol bulman lazım :)))

İlaçlama işlemi 6 ay ile 1 sene ile anca kökü kurur.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
Toplam Hit: 3979 Toplam Mesaj: 43