Boğaz İçi Köprüsünün İnsaatı...
-
-
o taşıma halatlarını nasıl geriyorlar yaw
-
harbiden hea nasıl ayakda duruyo bu köprü hayret ediyom.. fizikciler iyi çalışmışlar..
-
resimleri beni goremiyom :!
-
Bende göremiyorum.
Edit:Şİmdi Görünüyor.
-
Bende gözüküyor arkadaşlar :S :/
-
Arkadaşlar zamanında dedem Almanyada kaynak işçisiydi. Gazetelerde bu köprünün kulesinde bir yerin çatladığı mı gevşediği mi ne çıkmış. Dedem de gitmiş Almanya'da Türk Konsolosluğuna. "Konsolos Bey beni ülkeme gönderin, ben çok iyi kaynakçıyım, para almadan yaparım o kaynak işini" demiş. Bunu duyan konsolosun gözleri yaşarmış "Herkes senin gibi vatansever olsa keşke" falan demiş. Neyse göndermişler dedemi İstanbul'a, helikopterle tepesine yaklaşmışlar o kulelerden birinin, dedem helikopterden ters sarkıp kaynak yapmış orda :D
Tabii ki yalan :) Ama dedem o kadar hayalgücü geniş bir insandır ki hiç çaktırmadan süper yalanlar uydurabilir. Bu hikayesini abim de ben de ilk duyduğumuzda gülmekten karnımız ağrımıştı :)
-
HAYVANYASAR bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar zamanında dedem Almanyada kaynak işçisiydi. Gazetelerde bu köprünün kulesinde bir yerin çatladığı mı gevşediği mi ne çıkmış. Dedem de gitmiş Almanya'da Türk Konsolosluğuna. "Konsolos Bey beni ülkeme gönderin, ben çok iyi kaynakçıyım, para almadan yaparım o kaynak işini" demiş. Bunu duyan konsolosun gözleri yaşarmış "Herkes senin gibi vatansever olsa keşke" falan demiş. Neyse göndermişler dedemi İstanbul'a, helikopterle tepesine yaklaşmışlar o kulelerden birinin, dedem helikopterden ters sarkıp kaynak yapmış orda :D
Tabii ki yalan :) Ama dedem o kadar hayalgücü geniş bir insandır ki hiç çaktırmadan süper yalanlar uydurabilir. Bu hikayesini abim de ben de ilk duyduğumuzda gülmekten karnımız ağrımıştı :)
-----------------------------oUUFFFFFFFFFFFFF :D:D
-
Son derece super bi Japon imzasi.dunyanin en uzun ve en buyuk asma kopruleri da ustun japon muhendisligidir.Japon anakarasi ile adaciklari birbirlerine uzun asma kopruleri ile baglanmaktadir.İstanbul bogaz koprusude bunlara bir ornek.
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
harbiden hea nasıl ayakda duruyo bu köprü hayret ediyom.. fizikciler iyi çalışmışlar..
-----------------------------
ne fizikcisi biz yapıyoruz mühendisler yani :DDD -
saol severim böyle şeyleri.