folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Boğaz'da Olta-Balık

Boğaz'da Olta-Balık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

boğaza nereye hocam ben beylerbeyinde oturuyorum, bu sene çok kral setimi çaldırdım :( italyan surf kamış okuma zeon zn makina vardı  oç nin biisi yürütmüş. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

yarın bende gidecem  sazancıyım yalnız :)

olta tertibatım 100 mt 35 mm pelican&k-karp misina renk(yeşil kahve-kahve kırmızı) 30gr kurşun, stoper için bisiklet iç lastiğinden ince dilimlenmiş düğüm, 1 numero tek adet çapraz iğneden oluşan dip oltası yem olarak sazanın vazgeçilmezi solcan .  

rastgele mürid. 

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Bugün kartal koçtaşın önünde lüfer organizasyonu vardı.  Nöbetçi olmasam gidecektim. Yarın belki spin denemesi yaparım. 

Naber la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    sanane bunu yazdı

Bugün kartal koçtaşın önünde lüfer organizasyonu vardı.  Nöbetçi olmasam gidecektim. Yarın belki spin denemesi yaparım. 

usta levrek avlıyo musun spinle? avlıyosan nerde ve hangi yemle

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    kelomar bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    goldfinger bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı

İstoç'a git önce.

Olta 3m'nin üstünde olmalı, boğazdan tutacağın için karbon alman gerek hafifliği ve dayanıklığı için, şimdi shimano önermiyorum ama direk gidip dandik marka alma fincan elinde kalır sonra,.

Banax (Eski bulursan onu al korea) malıdır. Şimdikiler china, onu bulamazsan d.a.m makina al, 5000'in altı olmasın.

Diğerleri teferruattır.

Hangi balığa gideceksin vs ona göre takım ve yemdir.

Önce bunları edin, sen sen ol sakın köprü ve bilimum yerlerden alışveriş yapma, yem ve kurşun dahi,  kurşuna köprüde taneye 1 tl verirsin, istoçta kilosuna 3 tl verirsin hesapla.

Bir de yeni stil kurşunlardan al takım dizerken, üstleri naylon materyal kaplı oluyor takılma oranını düşürür.

Çok detaylı iş hocam anlatmakla bitmez ama 300 tl gözden çıkar güzel bir takım için, motora bağlayacağın sentetik misina olsun.

http://www.avpazarim.net/_A2-145-shimano-kamis.htm

http://www.avpazarim.net/_A2-15-banax-makine.htm

Ayrıca perşeme günü daha eminönündeydim (Su leş gibi olduğu için hiçbir cacık tutamadık)

http://www.tahribat.com/Forum-Eminonune-Baliga-Gidiyorum-165849/4/

Ben konuyu güncellemiştim fakat ana sayfada çıkmadı kendi kendine kaldı öyle.

istoç ta nerden alış veriş yapıyorsun ? 

Eskiden alba shop vardı hala duruyormu bilmiyorum, oradan alışveriş yapardık biz.

Hocam evin yakınında doğancilar caddesinde albashop var kısık olarak geçiyor ama Alba etiketli ürünleri. Yarın 9da takimi yaptırıp boğaza geçeceğim gelen olursa beklerim. Haftasonları salacak Kuzguncuk Beylerbeyi civaralarında olacağım

Alba star var (kısık) Yaban var, 2. Adanın orada toplu halde hepsi.

http://www.albashop.com.tr/

Bu işin mutlaka git, çok çeşit gör, daha ucuza alabilirsin pazarlıkta yapabilirsin.

Sen yemli atacağın için spin kamış alma surf al.

+

Tarikat Sapi,

Sen şimanoyu ikiye katlıyor dedin ya harbi bırakasım geldi bu işi.

Neyse :|

Zeytun-i tarafından 02/Kas/14 03:16 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı

boğaza nereye hocam ben beylerbeyinde oturuyorum, bu sene çok kral setimi çaldırdım :( italyan surf kamış okuma zeon zn makina vardı  oç nin biisi yürütmüş. 

Evlat acısı gibi çöker insanın içine..Geçmiş olsun..

Bu arada ben de boğaza gelemiyorum ama Eskihisar/Darıca/Bayramoğlu/Muallimköy/SekaPark/Dilovası bölgelerinde avlanıyorum.

Şu sıralar Mantarlı dip takımı yem istavrit ile lüfer ve çinekop yakalanıyor. (Dün gece şansıma vatoz yakaladım ama geri saldım.)

Onun haricinde Hansen Pilgrim 22gr kaşık ve Ima Sasuke 120 adlı rapala çok acayip çalışıyor kesinlikle tavsiye ederim.

Var mı bu taraflarda balığa çıkan ? Belki balığa gideriz TBT ekibi olarak.

TR-SCOPJE tarafından 02/Kas/14 03:24 tarihinde düzenlenmiştir

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    TR-SCOPJE bunu yazdı

Bu arada ben de boğaza gelemiyorum ama Eskihisar/Darıca/Bayramoğlu/Muallimköy/SekaPark/Dilovası bölgelerinde avlanıyorum.

Şu sıralar Mantarlı dip takımı yem istavrit ile lüfer ve çinekop yakalanıyor. (Dün gece şansıma vatoz yakaladım ama geri saldım.)

Onun haricinde Hansen Pilgrim 22gr kaşık ve Ima Sasuke 120 adlı rapala çok acayip çalışıyor kesinlikle tavsiye ederim.

Hacı bende darıcadayım.  Buluşalım bi gün.  İma sasuke 55 tl biliyon demi :-) 

Naber la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    sanane bunu yazdı
    TR-SCOPJE bunu yazdı

Kanka bir gün balıkçılar günü yapalım ya olmamı :D

siz üsten olta atın bende alttan zıpkın atim bari :D

Zeytun-i tarafından 02/Kas/14 17:19 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    sanane bunu yazdı
    TR-SCOPJE bunu yazdı

Kanka bir gün balıkçılar günü yapalım ya olmamı :D

siz üsten olda atın bende alttan zıpkın atim bari :D

1- Sanane ustam illa ima sasuke almaya lüzum yok replikasını izmit mutlu balıkçılık satıyor 14 tl.. O değilde bugün nazara geldi benim sahte yanımdaki kazma acemi taktırdı oltayı kopardı benim sahteyi.. Onun haricinde gebzede bi balıkçı abimiz var onda da çok ucuza rapalalar var. İnşallah müsait bi gün birlikte gideriz balığa..

2- Zeytun-i  Aha bi zıpkıncı daha buldum.. Üstteki yazıda arkadaşın oltası çalınmış, yazın da benim tüm zıpkınla dalış malzemeleri çalındı. Anasını bacısını ölüsünü dirisini zükktüğüm eşşek kadar adamlar çaldı.. Hem olta hem zıpkın avcısıyım ben de senin gibi.. Organizasyon olursa katılırım seve seve.

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Gebze de hangi balıkçı? 

Naber la?
Toplam Hit: 4250 Toplam Mesaj: 27