Boğaziçi Yönetim Bilişim Sistemler 455,000
-
piskopati_x bunu yazdı:
-----------------------------
o kdr puanın varsa gitme :d
-----------------------------bölümün puanı da 486 ymış bu arada
-
Ygs6 dan tercih ediliyorrr
-
bu ygs de lys de en yüksek okuula birlikte puan kaç oluyor değişti iyice sistem en yüksek puan kaç ?
-
hoca valla bende bilmionm
-
simdi bu bolum ne okur ne gorur mufredatina bi bak
http://www.mis.boun.edu.tr/misweb2/index.asp?l=icerik/lisans/admission.asp
yukaridaki linkten programi tiklarsan gorursun
programa bakarak anlayacagin sey su olsun en rahat okunacak bolumlerden birisidir bu okulda.
çap olarak uluslarasi ticaret ve ilişkiler vardir birbirini tamamlayan iki iyi bolum.
programlama mantigi bilgisayar muhendisliginden farklidir.Tam olarak nasil anlatirim bilmem ama oyle işte.
Puani tutuyor diye Bilgisayar Ogretmenligi falan yazma zikilmedik yerin kalmaz.Muhendislerle beraber mat fizik alirsin sonra iki yil ortalikta ben birakiyom yaa diye gezersin :D
dersler %100 ingilizcedir.Eger kolej cikisli degilsen ya da ingilizcem uber demiyorsan yazin bosuna kasma gecemezsin hazirligi :D sadece konulari bi tekrar et beginner baslama pre intermediate falan olursun.
-
47binlerdeydi galiba. itü petrol müh ol :P şaka şaka gidilir
-
FOXXLY bunu yazdı:
bu ygs de lys de en yüksek okuula birlikte puan kaç oluyor değişti iyice sistem en yüksek puan kaç ?
-----------------------------575 500 ham 75 okul puanı
-
hocam ben bir bolum bitirdim bilgi yönetimi diye ordaki dersleri bir daha mı gorurum birde ygs 6 ile alıyor eğer ben marta kadar calısıp ygs iiii iyi yaparsam kasımda okul acılır kasıma kadar ii bir ingilazca kursuna giderim o arada da ingilazcadan da kurtulmush olurum bir nebzeeee
-
gowand bunu yazdı:
hocam ben bir bolum bitirdim bilgi yönetimi diye ordaki dersleri bir daha mı gorurum birde ygs 6 ile alıyor eğer ben marta kadar calısıp ygs iiii iyi yaparsam kasımda okul acılır kasıma kadar ii bir ingilazca kursuna giderim o arada da ingilazcadan da kurtulmush olurum bir nebzeeee
-----------------------------arada türkçe kursuna da git bence :D
-
ygs terchileri ham puan üzerinden mi yapılıyor? yani bu 486 dediği 500 üzerinden mi yoksa 575 üzerinden mi?
bi de ygs tercihlerinde de alandışı tercihte puan kırılıyor mu?