Bok Gibi Bir Gece..
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
noluyo lan. tüm millet dert yanıyo. takmayın bu kadar aq. pişman olacağınız bişi yapmayında!!!. yakın zamanda geçer. benim dün akşamım iyiydi. hatta anlatırsam bana boşalma yaşayabilirsiniz :D
Vay topraaam biz berbat haldeyiz amk.. -
amk dertlerimi anlatsam 21 cilt ansiklopedi olr millet okur okur hatalarımdan ders çıkartır :S
-
bugün pazar çook güzel bir kahvaltı yaptım ve mutluyum sanırım...içim kıpır kıpır..dışarı mı çıkmalı yoksa pijamalarla evde keyif mi yapmalı.. :))
-
gumusservi bunu yazdı:
bugün pazar çook güzel bir kahvaltı yaptım ve mutluyum sanırım...içim kıpır kıpır..dışarı mı çıkmalı yoksa pijamalarla evde keyif mi yapmalı.. :))
-----------------------------ders çalışmalıyız biz malesef :S
-
Benimde moral kotu linjkerli o akdar adam nidiriyo hotfie gozukmnuyo uyuz oldum :S :D
-
Silent_King bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------ders çalışmalıyız biz malesef :S
-----------------------------evet hatırlattığın iyi oldu bende çalışmalıyım poff :S
-
benim içinde baya boktan bi gün..diş tellerim takılalı 2 gün oldu yutkunamıyorum herkes " alışırsın alışırsın" diyo ama bir yiyeceği yutkunmaya çalıştığımda dil damağa deymeden tele deyiyor ve yutkunamıyorum.nasıl alışılacak bi durum olduğunu söyleyebiliyolar orasını anlamadım.
-
HolyReform bunu yazdı:
benim içinde baya boktan bi gün..diş tellerim takılalı 2 gün oldu yutkunamıyorum herkes " alışırsın alışırsın" diyo ama bir yiyeceği yutkunmaya çalıştığımda dil damağa deymeden tele deyiyor ve yutkunamıyorum.nasıl alışılacak bi durum olduğunu söyleyebiliyolar orasını anlamadım.
-----------------------------benim de kardeşime damaklı tel takıldı.. takıldığı gün eve dönerken bayılmıştı..:S 1 hafta için de alıştı ama kendinden bir parça gibi baya bir alıştı yani.. :D alışırsın sendee...
-
doğum günüm bugün ama bunalıma giricem nerdeyse ulan kızlar adamı intihar ettirir...
-
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------neden acabaaa :) hayırdır inşallahhhh :))