Boks Eğitim Video

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

boks egitim video  ebook nasıl bulurum googl ekuzene sordum o bulamadı elinde olan varmı

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

boks tehlikeli ya :) kafaya yumruk yiye yiye nöron gidiyo

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

6 sene bu işi yaptım hem izleyıp hem calısmak gercekten etkılı sadece izlemek hıc calısmadan uygulamaya kalksan bırıne gercek bir kavgadan bahsedıorm sıçarsın :) kolay gelsın

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

emin ol, video ve e booklarla öğrenemezsin.hoca gözetiminde olman şart

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

Bosluk bunu yazdı:
    -----------------------------

6 sene bu işi yaptım hem izleyıp hem calısmak gercekten etkılı sadece izlemek hıc calısmadan uygulamaya kalksan bırıne gercek bir kavgadan bahsedıorm sıçarsın :) kolay gelsın

nasıl yani anlamadım da dayakmı yeriz diyorsun:))

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sscheme
    Sscheme's avatar
    Erkek

Freddy Roach'un eğitim videoları dolaşıyor nette, onlardan çalış ama spor salonu ve hoca şart bu iş için tek başına ilerleyemezsin.

Bütün mesajlarım ve konularım BSD Lisansı"yla lisanslanmıştır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

bende bi boks torbası aldım garaja astım, ara sıra inip yumruklayıp geliyorum, henüz nizami çalışmıyorum ama yinede en fazla 10 dakka dayanıyorum, şu eğitim setini bende indirimde bakim neler varmış :)

şundan aldım http://www.hepsiburada.com/Liste/striker-105x35-kum-torbasi/ProductDetails.aspx?productId=sporstriker01&categoryId=27012987 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:

bende bi boks torbası aldım garaja astım, ara sıra inip yumruklayıp geliyorum, henüz nizami çalışmıyorum ama yinede en fazla 10 dakka dayanıyorum, şu eğitim setini bende indirimde bakim neler varmış :)

şundan aldım http://www.hepsiburada.com/Liste/striker-105x35-kum-torbasi/ProductDetails.aspx?productId=sporstriker01&categoryId=27012987

hocam videoyla falan olmaz onlar.hergün hayvani antrenman yapıcaksın ve yanında bir hoca olacak.

nizami en fazla 10 dk diyorsun.

ben yukarıdaki faktörler sayesinde nizami 30 dk yapıyorum.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Gecen sene kaldıgım pansiyonda bi boks hocasıyla tanıstım gel istersen filan dedi neyse gittim 1 ay kadar sürekli ip atla, ip atla :D atlayabilsem hadi dicem atlayım bi faydası olur yok beceremiyorum da. Hocaya diyorum yeter bu kadar başka bişi yapsam, yok diyo ip atlamadan olmaz illa atlayacan :D 1 aylık boks eğitiminin bana öğrettigi şey: ip atlamak önemli :D Sende ip atla :D:D

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

PoLLBuLL bunu yazdı:

Dos_Attach bunu yazdı:

hocam videoyla falan olmaz onlar.hergün hayvani antrenman yapıcaksın ve yanında bir hoca olacak.

nizami en fazla 10 dk diyorsun.

ben yukarıdaki faktörler sayesinde nizami 30 dk yapıyorum.

çok baştan savma çalışıyorum ben gelişi güzel vuruyorum öyle ama bi çok şey öğrendim tabi en başta bileği incitmeden vurmayı, salona gidicek vaktim yoktur hocam. ısınmak için bi ip alıp çalışıcam artık. cidden çok faydasını gördüm yumruklar baya gelişti.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
Toplam Hit: 3320 Toplam Mesaj: 12