Boks Yapiyorum Beyne Zarari Olur Mu?
-
merak etme senin boks hayatın kısa süreceğinden beynine zarar veremessin.
bir kontra yiyeceksin sadece. bir süre perde kalkıp ışıklar sönecek. boynun kırılmazsa eğer töbekar olarak hayatına devam edeceksin.
boks ta 1. kural asla rakibinin gözlerinden başka bir yere bakmayacaksın. sen mübarek devamlı parkelerdesin.
-
The_Cure bunu yazdı
yalnız videodaki dövüş de boks dışında herşeye benziyor
-
Zfr321 bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
yalnız videodaki dövüş de boks dışında herşeye benziyor
http://www.youtube.com/watch?v=UMrEAtxou-A
böyle olmalıydı değil mi?
-
swordfish bunu yazdı
Olmussun bile farkinda degilsin
-
boks ne sana göre ne karşında ki rakibine göre kollarınızda güç hiç yok olmadiği ortada
boks yerine başka sporlarla ilgilenmenizi tavsiye ederim yine sen biraz toplusun karşında ki eleman senden de fos
kollar kürdan gibi ikinizinde tek yumrukluk nakawtı var :))) Eldiven sizi takmış siz eldiveni değil :D
MADTAMER tarafından 06/Ara/12 03:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Böylede boksu ilk defa gördüm gerçekten . 2:07 de rakibe bakmadan yumrukları sallıyon resmen . Arkadaşların tavsiyelerini dinle bir kulup e falan yazıl hocam
-
Hocam stress atmak için bunu yapmayı düşünüyorduk nasıl eğlenceli mi ??
--
Zarar kısmına gelirsek beyne aldığın her darbe hücreleri öldürüyor. ÖTe yandan insanların çoğu uyurken ölüyor. Uymayalım mı hayır ?
Ama bizim okulda (DAÜ) boks klübünde bir öğrenci eğitim veriyormuş. Boks yaparken farklı sikletten 2 çocuk atışmış. Seni yenerim, yenemezsin vs..
Sonunda boks yapmışlar ve güçlü olan diğerini öldürmüş (sarsıntıdır şudur budur). Sonra boks klübünü kapatmışlar. Yani böyle riskleride olabilir.
-
hocam sen öyle kafayı eyip dalıyosun ya dikkat et karşına bilen birisi gelmesin dünyanı karartır
-
O ne biçim box maçı lan öyle :D
Sokak dövüşünden farkı yok :D
-
k.bakma ama kız gibi dövüşüyorsunuz daha teknik bile ögrenememissiniz :S yazık
boks yerine ne bilim jimlastik olur yüzme olur futbol olur bunlara takılın