Bol İngilizce Diyaloglu Pc Oyunları - İngilizceye Katkı Sağlayacak Oyunlar
-
the walking dead in oyununu oynayabilirsin. oyun zaten diyologlarala ilerliyo. konuşmalara verdiğin cevaplar oyunun geleceği değişiyo. hemde adamı sarıyo. tavsiye ederim.
MiaD06 tarafından 20/Ara/12 01:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Red alert 2,Red alert 3,Red alert 3 Uprising,C&C Renegade,CS Condition Zero Deleted Scenes,Medal Of Honor Airborne,
The İncredible Hulk genel olarak askeri terimler geçiyor ama katkisi olacağina inaniyorum
-
Civilization V oyun tamamen diyaloglar la geçiyor ve herşeyı anlıyıp yonetmen gerek yoksa başka ülkeler seni daatır ) açıkçası çok zor hem ülkenin ekonomisini ayakta tutmaya çalışyorsun hemde saldırılara karşı gelmeye çalışyorsun ve sürekli gelen tavsiyeler var yardımcılarından sürekli başka ülke yoneticelerinden sana mesajlar geliyor deger yane ! veya far cry 2 orda a çok diyalog geçiyor
-
Journey of the Center of the World
-
çok eski bi oyundur ama curse of monkey island derim
-
mmorpg oyunlar elbette, world of warcraft mesela. sürekli diğer oyuncularla iletişim halinde olacağından.
-
Monkey island, day of the tentacle, full throtle gibi eski adventure oyunları lazım sana. Bugünkü oyunlardan çok daha eğlencelidir. Scumm emulatoru ve oyunları indir hocam.
Monkey islandda atışmalı bi kılıç savaşı vardı hatta, karşındakine lafı oturtunca iki adım geri gidiordu herif çatır çatır her lafı oturtunca kazanıyordun
-
Çizik.
-
Max Payne serisi, özellikle max 1.
-
Diablo 3 ten ağır oyun görmedim.