Boluda Gezilecek Yerler?
-
hakkında bilgisi olan?
-
abanttan bi yol olmaz gölcük güzeldir merkezinde bişey yoktur pek fazla
-
abant var orasıda kışın daha güzel bence onun dışında başka bi yer bilmiyorum , kaldı ki çok küçük bi şehir.
-
Sharp bunu yazdı:
-----------------------------
abanttan bi yol olmaz gölcük güzeldir merkezinde bişey yoktur pek fazla
-----------------------------abanza baktım uzak geliyor haftaya cumartesi boluda olacağım hiç gitmedim küçük yer
nerde yemek yiyebiliriz mesela?
-
Boluda gezilecek yer demektense boluda yemek yenilenecek yer denilse daha doğru ve hoş bir konu olurdu, :D
-
Golcuk'e mutlaka gidilmeli, termal otelde kaplicaya ugranmali :D ya da orta hamama da gidilebilir..
-
Merkezde Kebab 14 var orada yemek yiyebilirsin
-
bolu gölcük çok güzel. mutlaka git. (hatta geçerken benide al mangalı ben yakarım :P )
-
gölcük uzak ya 80 km :| boluya daha zonguldaktan boluyada gelecez gün boyu yoldamı geçirecez :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
gölcük uzak ya 80 km :| boluya daha zonguldaktan boluyada gelecez gün boyu yoldamı geçirecez :)
-----------------------------oha hocam nerden cikardin 80kmyi.. max.30km! ama pisman olmicaksin.. abant falan yalan.. ha soylede birsey yapabilirsin.. abant yolunda sagda solda birsuru yer var onlardan birine gidebilirsin yemek icin.. biz haftasonlari gidip kahvalti yapiyoruz once. tam koy kahvaltisi abartisiz 30 cesit geliyo.. ondan sonra sucuk veya alabalik yiyebilirsiniz..
-
hackingo bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------oha hocam nerden cikardin 80kmyi.. max.30km! ama pisman olmicaksin.. abant falan yalan.. ha soylede birsey yapabilirsin.. abant yolunda sagda solda birsuru yer var onlardan birine gidebilirsin yemek icin.. biz haftasonlari gidip kahvalti yapiyoruz once. tam koy kahvaltisi abartisiz 30 cesit geliyo.. ondan sonra sucuk veya alabalik yiyebilirsiniz..
-----------------------------mapsdan baktımda hocam mapsdan yer tarifi alıp linki atabilirmisin bolu gölcük arası
birde otogardan arabalar kalkıyormu