Boot Cd Haline Nasil Dönüstürülür ?
-
Arkadaslar mesela windows xp cd si takildiginda direk olarak kuruluma geciyor bende boyle birsey yapmak istiyorum nasil olabilir ??
-
autorun gibi bişeyler vardı biraz araştır istersen.
-
Bana kesin ve net olarak bilen birinin yardimci olmasi lazim hoca yaa.
-
İsteğini , yapmak istediğini tam olarak anlatta ona göre anlatalım.Senin Boot dediğin bilgisayarı cd den başlattığın zamanki boot dimi.Yoksa arkadaşın dediği cdyi bilgisayara takınca açılan .Neyse sen anlat yardımcı olmaya çalışalım.Gerekirse google amcayada sorarız...
-
Simdi cd yi taktik mesela windows xp cd sini bilgisayari yeniden baslatmadan once install windows xp repeat falan yazar ben oyle istiyorum ... anladiniz ?
-
Rebelist bunu yazdı:
-----------------------------Simdi cd yi taktik mesela windows xp cd sini bilgisayari yeniden baslatmadan once install windows xp repeat falan yazar ben oyle istiyorum ... anladiniz ?
-----------------------------
zaten öyle oluyor :/ ama öle yapınca diğer windows silinmiyor sanırsam 2 tane windows un oluyor. -
arkadasim misal diyorum ben cektigim cd otomatik olarak yuklemeye gececek ne windows u ne sacmaliyorsun :)
-
Bi agresif arkadaş daha.
Ne yapacağını hala tam olarak anlatmamışsın.Arkadaş sana autorun demiş sen azarlamışın.Neyse..
Neyse sen şu programlara bak işine yarayanı kullan....AutoPlay Media Studio
CD Menu StudioInstallShield 2009 Professional
-
anlamadım AutoRun mı istiyorsun yoksa Boot etmesini dostum...AutoRun için cd içine küçük bir dosyaya 2 satır kod yazıyorsunda boot işi biraz uzun...
-
portableturk.com bir bak istersen
-
elindeki windows dosyaları iso şeklindeyse falan neroyla kalıp yazdır wardır orada yazdırınca direk istediğin şekil olur otomatik kurulum şeysi gelir boot cd yapmış olursun
Toplam Hit: 4250 Toplam Mesaj: 14