folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Boru Deil Hipnoz..

Boru Deil Hipnoz..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    bu aralar millet birbirini hipnoz etme yeteneğini keşfetmiş, bu devrimi llk başlatan ise bizim felsefe hocası, sınıfta bi kızı hipnoz edip bütün foyamıda ortaya dökmüştü mina kdum.. ondan sonra sınıftaki arkadaşlardan da aralarında işi kapanlar oldu,  işin püf noktalarını filan bilen mürid kardeşim varsa... buyursun bize de anlatsın...                                         
                                                                                              SaYGıLaR mina Kyimm....

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    ben anlamam o işlerden

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DonnieDarko
    DonnieDarko's avatar
    Erkek
    küfür edeceğine al bi kitap oku kardeş ben bunun der bunu söylerim

Sanki tüm hayatım boyunca, yanlış melodiyle dans etmiş gibiyim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    abi bende kitabı var ama okumak daha nasip olmadı hipnoz güzel bişey kendi kendimi hipnoz edicem kitabı bitirdiğimde varsa bir ilim merak edilen bişey ve ilgi çekilen bişeyse hemen yapışırım zaten :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spitfire_1905
    spitfire_1905's avatar
    Erkek
    beyler su hipnoz isi guzelmis kitap yazari bilen varmi beyler plzz?alicam bende bi tane....

null
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuDe_BoY
    RuDe_BoY's avatar
    Erkek
    yaf hipnoz öğrense bizim okuldaki öğrenciler Allah korusun okulda kız kalmaz!! :D yazılıda filan ii olur aslında =) tabi hipnoz öğrendikten sonra nasıl geri ayıltılcağınıda öğrenmek lazım :P
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    ya benim bir arkadas vardi hipnozdan anliyan adam birkackisiyi hipnoz etmis oylediyor ama beni bir hipnoz edemedi a.q bendede boyle bi ozellik var antihupnoz ozelligi

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spitfire_1905
    spitfire_1905's avatar
    Erkek
    beyler yazar fln varmi kitap yazari kitap alicamda hadi beyler biriniz sole guzel; bi kitap onersinde bizde orenek

null
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Ben hipnozla ilgili 1960 'lı yıllarda yazılmış ince bir kitap okumuştum. Kitap şimdi dolapta çıkarmak istemiyorum ama ille de hipnozun ne olduğunu öğreneceğim diyenler varsa kitapçılarda mutlaka bir tane hipnoz kitabı bulurlar.

Arkadaşlar şevkinizi kırmak istemem ama hipnoz öyle sandığınız kadar kolay değil. Kitabı okumadan önce "ben de hipnoz yapabilir miyim" sorusuna verdiğim yanıtla, okuduktan sonra verdiğim yanıt farklı oldu.

Ayrıca düşünün kim size denek olmak ister ki(?).

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    ama manyak birsey bu hipnozya bir  vidio izledim adam karilari sandalyey oturtuyor iki lafsoyluyor bi ufluyor kizlar sandalyeyle sevismeye tatmin olmaya basliyor aslinda super biseya wallah bilenvarsa guzel birkitap yada kaynak yazsin

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    amozon.com da ara kardes orasi bildiim kadariyla dunyanın enbuyuk kitap arsiv sitesi

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 3207 Toplam Mesaj: 20