Boru Deil Hipnoz..
-
bu aralar millet birbirini hipnoz etme yeteneğini keşfetmiş, bu devrimi llk başlatan ise bizim felsefe hocası, sınıfta bi kızı hipnoz edip bütün foyamıda ortaya dökmüştü mina kdum.. ondan sonra sınıftaki arkadaşlardan da aralarında işi kapanlar oldu, işin püf noktalarını filan bilen mürid kardeşim varsa... buyursun bize de anlatsın...
SaYGıLaR mina Kyimm.... -
ben anlamam o işlerden
-
küfür edeceğine al bi kitap oku kardeş ben bunun der bunu söylerim
-
abi bende kitabı var ama okumak daha nasip olmadı hipnoz güzel bişey kendi kendimi hipnoz edicem kitabı bitirdiğimde varsa bir ilim merak edilen bişey ve ilgi çekilen bişeyse hemen yapışırım zaten :)
-
beyler su hipnoz isi guzelmis kitap yazari bilen varmi beyler plzz?alicam bende bi tane....
-
yaf hipnoz öğrense bizim okuldaki öğrenciler Allah korusun okulda kız kalmaz!! :D yazılıda filan ii olur aslında =) tabi hipnoz öğrendikten sonra nasıl geri ayıltılcağınıda öğrenmek lazım :P
-
ya benim bir arkadas vardi hipnozdan anliyan adam birkackisiyi hipnoz etmis oylediyor ama beni bir hipnoz edemedi a.q bendede boyle bi ozellik var antihupnoz ozelligi
-
beyler yazar fln varmi kitap yazari kitap alicamda hadi beyler biriniz sole guzel; bi kitap onersinde bizde orenek
-
Ben hipnozla ilgili 1960 'lı yıllarda yazılmış ince bir kitap okumuştum. Kitap şimdi dolapta çıkarmak istemiyorum ama ille de hipnozun ne olduğunu öğreneceğim diyenler varsa kitapçılarda mutlaka bir tane hipnoz kitabı bulurlar.
Arkadaşlar şevkinizi kırmak istemem ama hipnoz öyle sandığınız kadar kolay değil. Kitabı okumadan önce "ben de hipnoz yapabilir miyim" sorusuna verdiğim yanıtla, okuduktan sonra verdiğim yanıt farklı oldu.
Ayrıca düşünün kim size denek olmak ister ki(?).
-
ama manyak birsey bu hipnozya bir vidio izledim adam karilari sandalyey oturtuyor iki lafsoyluyor bi ufluyor kizlar sandalyeyle sevismeye tatmin olmaya basliyor aslinda super biseya wallah bilenvarsa guzel birkitap yada kaynak yazsin
-
amozon.com da ara kardes orasi bildiim kadariyla dunyanın enbuyuk kitap arsiv sitesi
Toplam Hit: 3207 Toplam Mesaj: 20