Bosna Hersek‘Te Olan Varmı ?
-
Atakan bunu yazdımanhyak bunu yazdıAtakan bunu yazdımanhyak bunu yazdıAtakan bunu yazdı
Hocam temel soru su Tıp eğitimi hangi dilde
Ve hazırlık sınıfında ne öğreniyorlar hazırlık sınıf öncesi sınav varmı sonrası varmı bunlar önemli gerisi heryerde aynı
Hangi bölümler olduğuna bakabilmen için link vermiştim. Tıp yok
Hocam Tıp olan okul varmı diş Hekimliği yada?
Travnikteki üniversitede hocam o bölümler.
Gitmeni hiç tavsiye etmem ama kendi tercihin.
Bilgi için sitelerini gezebilirsin http://www.travnikuniversitesi.com/Siteleri bile boktan amk Html de yazmışlar :D:D
Sahte bu hocam
Travnik değilde Saray Bosna Üniversitesi var dediler
Kardeşim sen benim yazdıklarımı okuyomusun ?
Neyse bişey demiyorum. Sahte diyosan sahtedir. -
manhyak bunu yazdıAtakan bunu yazdımanhyak bunu yazdıAtakan bunu yazdımanhyak bunu yazdıAtakan bunu yazdı
Ve hazırlık sınıfında ne öğreniyorlar hazırlık sınıf öncesi sınav varmı sonrası varmı bunlar önemli gerisi heryerde aynı
Bilgi için sitelerini gezebilirsin http://www.travnikuniversitesi.com/Siteleri bile boktan amk Html de yazmışlar :D:D
Sahte bu hocam
Neyse bişey demiyorum. Sahte diyosan sahtedir.Hocam niye takmıyım benim için yazıyorsunuz evde değilim hastanede yim şuna kaçırdı işim özür dilerim
Saray Bosna Üniversitesi 6000 km diyorlardı
Mf.unsa.ba sitesi hocam öbürü sizin verirdiğiniz sahte Eurostar dolandırıcılar siteyi açmış
-
Travnik Üniversitesi : Galiba burda hiç bir sınavla hiç bir yere yerleşemeyen ancak parası olan güzel öğrencilerimizi çekmek için açılmış bir sis bulutu. Bosna'da işsizliğin en max. seviyede olduğunu düşünürsek size öğrenciden çok müşteri hatta yağlı müşteri gözüyle bakılmaktadır.
Travnik Üniversitesi diye site acmıslar tamamen Türkiyeye yönelik pazarlama yapıyorlar.
İçime sinmeyen üniversite tipi.
-
BosnaK bunu yazdı
Travnik Üniversitesi : Galiba burda hiç bir sınavla hiç bir yere yerleşemeyen ancak parası olan güzel öğrencilerimizi çekmek için açılmış bir sis bulutu. Bosna'da işsizliğin en max. seviyede olduğunu düşünürsek size öğrenciden çok müşteri hatta yağlı müşteri gözüyle bakılmaktadır.
Travnik Üniversitesi diye site acmıslar tamamen Türkiyeye yönelik pazarlama yapıyorlar.
Travnik değilde Saray Bosna nasıl hocam sizce ordada var Tıp. Travnik niye çok sevilmiyor benim puan 380 yakın felan bakalım ya düşük değil o kadar
-
Atakan bunu yazdıBosnaK bunu yazdı
Travnik değilde Saray Bosna nasıl hocam sizce ordada var Tıp. Travnik niye çok sevilmiyor benim puan 380 yakın felan bakalım ya düşük değil o kadar
Ben o işlere yol vereli yıllar oldu 380 iyi mi kötü mü fikrim yok.
Sarajevo'da Tıp okuduktan sonra sana gelecek vaad edecek mi o diploma ?
Burda seni kabul edecekler mi nasıl ilerliyor bu denklik olayı, sadece Tıp için konuşuyorum zira tahminimce o durum zordur.
-
Atakan bunu yazdımanhyak bunu yazdıAtakan bunu yazdımanhyak bunu yazdıAtakan bunu yazdımanhyak bunu yazdıAtakan bunu yazdı
Sahte bu hocam
Neyse bişey demiyorum. Sahte diyosan sahtedir.Hocam niye takmıyım benim için yazıyorsunuz evde değilim hastanede yim şuna kaçırdı işim özür dilerim
Saray Bosna Üniversitesi 6000 km diyorlardı
Mf.unsa.ba sitesi hocam öbürü sizin verirdiğiniz sahte Eurostar dolandırıcılar siteyi açmış
Hocam bak iyi dinle.
Saraybosna üniversitesi : Bu üniversite boşnak üniversitesi. Parayı verir istediğin bölümü okursun ama denklik alamazsın. saraybosna şehrinde
Uluslararası saraybosna üniversitesi : Benimde öğrencisi olduğum üniversite. Senelik 5500 euro ( burssuz ). Tıp fakültesi yok ! İlk 2. sayfada yazdığım cevapda sitenin linkini verdim. Gir bak. ( saraybosna şehrinde )Burch üniversitesi : Denklik var. Sitesine gir hangi bölümler olduğuna bak. Tıp yok ! ( Saraybosna şehrinde ) Sitesi : http://www.ibu.edu.ba/tr/
Travnik üniversites : Tıp var. Travnik şehrinde Denklikte sıkıntı var. Türkiyeden asistan getirip ders verdiriyolar. Verdiğim sitedeki videoyu izlersen, CNN e konuk olan eleman üniversitenin rektörü olduğunu ve sürekli sana gönderdiğin adresi söylediğini görürsün. Sen hangi gerekçeyle siteye fake diyosun ? -
Hocam öncelikle Teşşekur edelim
Haklısınız uluslararası Saray Bosna'da yok onada denklik var
Saray Bosna var ama denklik yoksa sadece okulu tanıyorlar oda tus girip 50 üzeri alıp diploması geçerli kırman gerekli önemli değil
Rahatsız etti işim kusura bakmayın hocam
Eurostar baya tartıştık 3 kişi dh felan o yüzden yazmıştım
Hocam rica etsem hazırlık Sınıflarında neler yapıyorlar sınav felan varmı onları nerde öğrenebilirim
-
Merakımdan bişey sorucam.
Neden Bosna Hersek ?
Neden bir Almanya,İtalya,Fransa,İsvişre,Avusturya değil de 3.sınıf dünya ülkesi Bosna Hersek ?
-
BosnaK bunu yazdı
Merakımdan bişey sorucam.
Neden Bosna Hersek ?
Neden bir Almanya,İtalya,Fransa,İsvişre,Avusturya değil de 3.sınıf dünya ülkesi Bosna Hersek ?
Vize yok müslüman var okul ucuz ve yaşam ucuz ne biliyim Bulgaristan vize için istediği şartlar felan baya çok
-
Atakan bunu yazdı
Hocam öncelikle Teşşekur edelim
Haklısınız uluslararası Saray Bosna'da yok onada denklik var
Saray Bosna var ama denklik yoksa sadece okulu tanıyorlar oda tus girip 50 üzeri alıp diploması geçerli kırman gerekli önemli değil
Rahatsız etti işim kusura bakmayın hocam
Eurostar baya tartıştık 3 kişi dh felan o yüzden yazmıştım
Hocam rica etsem hazırlık Sınıflarında neler yapıyorlar sınav felan varmı onları nerde öğrenebilirim
Saraybosna üniversitesinde denklik yok. Tus sınavı bir denklik sınavı deyildir. Uzmanlık eğitimine giriş sınavıdır. Geçerli bir diplama olmadan o sınava giremezsin.
Ius da ingilizce hazırlık 4 kurdan oluşur. Dönemin başında yeterlilik sınavı yapılır. Seviyene göre kurlara atanırsın. Her kur çeğrek dönem sürer. Her kur sonunda kur geçme sınavı yapılır. 4. kuruda geçtikten sonra proficiency sınavı yapılır. 65 veya üzeri puan alamazsan fakülteye başlayamazsın. Senede 2 kez prof sınavı yapılır.