folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Boşta Kullanmadığınız Domaininiz Var Mı?

Boşta Kullanmadığınız Domaininiz Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Başta Open Cart olmak üzere bir çok ticari yazılımı geliştirmek için çabalıyorum. Güzel şeylerde çıkıyor arada. Ben birşeyi deneye-yanıla, uykusuz kalarak, pörtlek gözlerle uğraşıp öğrenebilenlerdenim. Yani matematikte ki en basit ifadeleri bile biri bana anlattığında öğrenenmiyorum. İlla kendim uğraşıp bulucam. Neyse konuya gelelim. Elimde domainler var ama hepsinde başka başka projelerin faaliyetleri çerçevesinde kullanıyorum. Bana böyle alakasız bir domain lazım. Aklıma ilk beleş .tk domainler geldi ama FTP'ye yükelemeyi yaptım diyelim. Elimde ki temayı başka bir temaya doğru evrimleştirirken domainin elimden alınması beni gerçekten çok sinir ederdi muhtemelen. O sebeple sadece bu amaçla (yani deneme yanılma yapmak için) domain bakınıyorum.

Şöyle olabilir aslında. Hani ücretsiz domain sağlayabilecek olan olursa veya ne bileyim kullanmadığınız proje çöplüğüne ait bir domaininiz varsa filan kullanabilirim.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

bende bir domain varda işini görürmü bilmem :)

Hatasız Kod Olmaz... :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek

www.livethewave.com diye bi domainim var. Bir proje fikriyatı gelmişti aklıma müzik gruplarının konserlerini falan gösteren ama aynısını youtube yapınca patladı işine yararsa aynı fiyata bırakabilirim dert değil :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sezeruludag bunu yazdı:
    -----------------------------

neden böyle birşey dedin hocam

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cahitnuri bunu yazdı:

www.livethewave.com diye bi domainim var. Bir proje fikriyatı gelmişti aklıma müzik gruplarının konserlerini falan gösteren ama aynısını youtube yapınca patladı işine yararsa aynı fiyata bırakabilirim dert değil :)

ne kadar istiyorsun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

TK ALSAN?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

TK ALSAN?

Aklıma ilk beleş .tk domainler geldi ama FTP'ye yükelemeyi yaptım diyelim. Elimde ki temayı başka bir temaya doğru evrimleştirirken domainin elimden alınması beni gerçekten çok sinir ederdi muhtemelen. O sebeple sadece bu amaçla (yani deneme yanılma yapmak için) domain bakınıyorum.

İlk posttan alıntı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

sezeruludag bunu yazdı:

neden böyle birşey dedin hocam

bir amaçla almıştım hala o amaçla duruyor nedense ufacıkta olsa bişi yapmadım ona :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek
    1 senelik yeni shared hosting aldim 1 domain verecekler ucretsiz hostta veririm Domaini soyle alayim Pm atarsan iyi olur konulari takip edemiyorum

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sezeruludag: sanırım artık ortağız :) öğleden sonra pm at sistemi kurayım.

SysTeMeRRoR: hocam domaini aldığında ftp bilgilerini atıver pmle ufaktan başlıyayım kuruluma

cahitnuri: hocam para vermeyi isterdim ama açıkcası zor gibi. Ama istersen bu site üzerinden legal yada illegal (ona sen karar ver) konser, maç, festival bileti satmanı sağlayabilirim

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

sezeruludag: sanırım artık ortağız :) öğleden sonra pm at sistemi kurayım.

SysTeMeRRoR: hocam domaini aldığında ftp bilgilerini atıver pmle ufaktan başlıyayım kuruluma

cahitnuri: hocam para vermeyi isterdim ama açıkcası zor gibi. Ama istersen bu site üzerinden legal yada illegal (ona sen karar ver) konser, maç, festival bileti satmanı sağlayabilirim

peki :) birşeyler yapacağız artık

Toplam Hit: 1729 Toplam Mesaj: 16