Boşta Kullanmadığınız Domaininiz Var Mı?
-
Başta Open Cart olmak üzere bir çok ticari yazılımı geliştirmek için çabalıyorum. Güzel şeylerde çıkıyor arada. Ben birşeyi deneye-yanıla, uykusuz kalarak, pörtlek gözlerle uğraşıp öğrenebilenlerdenim. Yani matematikte ki en basit ifadeleri bile biri bana anlattığında öğrenenmiyorum. İlla kendim uğraşıp bulucam. Neyse konuya gelelim. Elimde domainler var ama hepsinde başka başka projelerin faaliyetleri çerçevesinde kullanıyorum. Bana böyle alakasız bir domain lazım. Aklıma ilk beleş .tk domainler geldi ama FTP'ye yükelemeyi yaptım diyelim. Elimde ki temayı başka bir temaya doğru evrimleştirirken domainin elimden alınması beni gerçekten çok sinir ederdi muhtemelen. O sebeple sadece bu amaçla (yani deneme yanılma yapmak için) domain bakınıyorum.
Şöyle olabilir aslında. Hani ücretsiz domain sağlayabilecek olan olursa veya ne bileyim kullanmadığınız proje çöplüğüne ait bir domaininiz varsa filan kullanabilirim.
Saygılar
-
bende bir domain varda işini görürmü bilmem :)
-
www.livethewave.com diye bi domainim var. Bir proje fikriyatı gelmişti aklıma müzik gruplarının konserlerini falan gösteren ama aynısını youtube yapınca patladı işine yararsa aynı fiyata bırakabilirim dert değil :)
-
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------bende bir domain varda işini görürmü bilmem :)
-----------------------------neden böyle birşey dedin hocam
-
cahitnuri bunu yazdı:
-----------------------------www.livethewave.com diye bi domainim var. Bir proje fikriyatı gelmişti aklıma müzik gruplarının konserlerini falan gösteren ama aynısını youtube yapınca patladı işine yararsa aynı fiyata bırakabilirim dert değil :)
-----------------------------ne kadar istiyorsun
-
TK ALSAN?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------TK ALSAN?
-----------------------------Aklıma ilk beleş .tk domainler geldi ama FTP'ye yükelemeyi yaptım diyelim. Elimde ki temayı başka bir temaya doğru evrimleştirirken domainin elimden alınması beni gerçekten çok sinir ederdi muhtemelen. O sebeple sadece bu amaçla (yani deneme yanılma yapmak için) domain bakınıyorum.
İlk posttan alıntı -
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------bende bir domain varda işini görürmü bilmem :)
-----------------------------neden böyle birşey dedin hocam
-----------------------------bir amaçla almıştım hala o amaçla duruyor nedense ufacıkta olsa bişi yapmadım ona :)
-
1 senelik yeni shared hosting aldim 1 domain verecekler ucretsiz hostta veririm Domaini soyle alayim Pm atarsan iyi olur konulari takip edemiyorum
-
sezeruludag: sanırım artık ortağız :) öğleden sonra pm at sistemi kurayım.
SysTeMeRRoR: hocam domaini aldığında ftp bilgilerini atıver pmle ufaktan başlıyayım kuruluma
cahitnuri: hocam para vermeyi isterdim ama açıkcası zor gibi. Ama istersen bu site üzerinden legal yada illegal (ona sen karar ver) konser, maç, festival bileti satmanı sağlayabilirim
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------sezeruludag: sanırım artık ortağız :) öğleden sonra pm at sistemi kurayım.
SysTeMeRRoR: hocam domaini aldığında ftp bilgilerini atıver pmle ufaktan başlıyayım kuruluma
cahitnuri: hocam para vermeyi isterdim ama açıkcası zor gibi. Ama istersen bu site üzerinden legal yada illegal (ona sen karar ver) konser, maç, festival bileti satmanı sağlayabilirim
-----------------------------peki :) birşeyler yapacağız artık
