Botlu Half Life Cs
-
arkadaşlar,cs ve half lifeyi botlu olarak hamachiden nasıl oynarız hangi sürüm link verirseniz ikisininde bir arada oldugu sevinirim.
-
güncel
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar,cs ve half lifeyi botlu olarak hamachiden nasıl oynarız hangi sürüm link verirseniz ikisininde bir arada oldugu sevinirim.
-----------------------------
Tahribattan biriyle oynamak nasip oldu onada ag kurmuştum server vermiştim illede oynamak istiyorsan yardım edeyim :D botu geç sv var -
nasıl oyanacağız arkadaşlar biri yardım etse
-
bi server aldım tbt müridleri girelim diye 3 gün sonra kimse gelmedi :)
-
o değil de, half-life varsa tek link hızlı bi'yerde. çok makbule geçer şu dakika.
-
Carbure bunu yazdı:
-----------------------------o değil de, half-life varsa tek link hızlı bi'yerde. çok makbule geçer şu dakika.
-----------------------------Zamundadan indir çağatay :
-
torrent yasak be şakir, tek link falan olsa iyi olurdu.
-
Carbure bunu yazdı:
-----------------------------torrent yasak be şakir, tek link falan olsa iyi olurdu.
-----------------------------bi aralar idm den torrent olayı vardı yasak masak dinlemiodu devam ediosa ordan indir forumda bi mürid anlatmıştı
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bi server aldım tbt müridleri girelim diye 3 gün sonra kimse gelmedi :)
-----------------------------hocam fun serverlar oluyo heralde. hep surf gg mapler. ben şahsen hep onları oynuyorum. açarsan gelirim :)
-
sınavlardan sonra oyunyöneticisinden server kiralamayı düşünüyorum gelirseniz oynarız :)