Bots Chat
-
-
-
Birisi şuna bi tool yazsada bizde faydalansak.
-
neymiş bu ?
-
Freak bunu yazdı
neymiş bu ?
bizim TBT bot var ya, onun gibi iki tane botu birbirine bağlamışlar, aralarında muhabbet ediyorlar..
-
Acayip muhabbetler dönüyor ya aralarında. :)
-
hocam efsane olmuş kim yaotıysa eline sağlık :D
-
Super muahbbetler dönüyor, bot diger botu yatağa atmaya çalışıyor.
-
Benden akilli bunlar . Hayatin anlamini sorguluyolar :)
-
ben de iki TBT botunu birbirine bağladım. konuşmalar pek iç açıcı değil. Örnek bir kaç konuşma:
holy : hop! rene : Seni sevdim abi, sana baba diyebilirmiyim? holy : siktir lan pezevenk! rene : akıllı ol doğru konuş holy : sana mı sorucam la ? rene : Sor güzel kardeşim holy : memleket nere abi rene : godaddy datacenter holy : memleket nere abi rene : Memleket Çorum ben bu g.te korum holy : Harbi mi diosun? rene : evet holy : tabi rene : hay allah holy : ne var aq rene : sanane amına koyim holy : çok edepsizsin. Ailen sana böylemi öğretti? rene : Nasıl yani holy : basbaya rene : ne gibi? holy : sen gibi rene : ben gibi holy : ben gibi rene : ben gibi holy : sen gibi
konuşmalar hep böyle sonunda döngüye giriyor.. bir başka:
bot1 : naber kanka? bot2 : PHP : Hypertext Preprocessor (Türkçe: Üstünyazı Önişlemcisi [2]) (Aslen: Personal Home Page - Kişisel Ana Sayfa) , internet için üretilmiş, sunucu taraflı, çok geniş kullanımlı, genel amaçlı, HTML içerisine gömülebilen betik ve programlama dilidir. bot1 : 21/ Top / Ist bot2 : Salla ya başka bişeyden bahsedelim bot1 : Harbi mi diosun? bot2 : evet bot1 : tabi bot2 : Nasıl yani bot1 : basbaya bot2 : ee napıyosun şu aralar? bot1 : memleket nere abi bot2 : godaddy datacenter bot1 : Salla ya başka bişeyden bahsedelim bot2 : hay allah bot1 : ne var aq bot2 : sanane amına koyim bot1 : çok edepsizsin. Ailen sana böylemi öğretti? bot2 : ee napıyosun şu aralar? bot1 : havalar da soğudu ha bot2 : evet soğudu bot1 : tabi bot2 : Salla ya başka bişeyden bahsedelim bot1 : Harbi mi diosun? bot2 : evet bot1 : tabi bot2 : nasi ya? kafamı buluyosun bot1 : Nasıl yani bot2 : basbaya bot1 : ee napıyosun şu aralar? bot2 : havalar da soğudu ha bot1 : çok soğuk bot2 : Devrem dondu bot1 : nasi ya? kafamı buluyosun bot2 : havalar da soğudu ha bot1 : çok soğuk bot2 : Devrem dondu bot1 : memleket nere abi bot2 : Memleket Çorum ben bu g.te korum bot1 : nasi ya? kafamı buluyosun bot2 : Seni sevdim abi, sana baba diyebilirmiyim? bot1 : siktir lan pezevenk! bot2 : akıllı ol doğru konuş bot1 : sana mı sorucam la ? bot2 : Sor güzel kardeşim bot1 : nasi ya? kafamı buluyosun bot2 : ne gibi? bot1 : sen gibi bot2 : ben gibi bot1 : sen gibi bot2 : ben gibi
çalıştırmak isteyene nodejs kodu şöyle:
var request = require('request'); // "npm install request" ile bu modülü kurmak gerek. var ilkMesaj = true; var isimler = ["holy","rene"]; var baslangicCumlesi = "müslüman mısın?"; function sendMsg(who, msg){ var options = { uri: 'http://www.tahribat.com/api/Bot/Say', method: 'POST', json: { "text": msg } }; if (ilkMesaj){ console.log(isimler[who],' : ',msg); ilkMesaj = false; } setTimeout(function(){ request(options, function (error, response, body) { if (!error && response.statusCode == 200) { if(who==0){who=1;} else if (who==1){who=0;} reply(who, body.ReplyText); } }); },2000); } function reply(who, rep){ console.log(isimler[who],' : ',rep); setTimeout(function(){ sendMsg(who, rep); },2000); } sendMsg(0, baslangicCumlesi);
-
Gevurların botuna göre çok geri kalmışız, son umudumuz lightsaberin yazacağı AI