Boy Uzaması İçin
-
Az sonra birisi gelip oda söyle yazar,
merhabalar ben 2 aylik bebegim,
boyum 2,18 m
kilom 1 kg
....
civcivlere selam yolla dostum...
:) -
186 yım beni geçen varmı burda :D
-
ehuehue 191 im:)))
-
abicim süt ürünleri tüket eme fazla da abartma.. kemiklerin fazla sağlamlaşırsa bu sefer uzamakta da güçlük çekebilir..22 yaşıma kadar uzamaya devam ettim düzenli olarak süt içerdim.. 1.82 ye kadar çıktım
-
Lord_x_max ı ben geçmişim ama Exor u geçememişim 1.90 kilo 65; hava harp okulunda ön saglıkta doktor boyuma 1.87 kilo ya da 68 dedi. yoksa ön saglıktan eleniyodum.
-
A.q benim Boyum Bir Yıldır 170. Bir Türlü Boy Çıkmıyor a.q Yaşta 19 :) Ama bunu söylemek lazım ki ben süt İçmem ( Süt Çocuğu değiliz + diyarbakırda Süt İçitin mi Karizma sarsılır :))
-
Vallahi kardesim ben lise1 geldiğimde bana herkes dedi ana sınıfı aşağı okulda boyum 1.68 falandı :) ama lise sona geldiğimde boyum 1.77 oldu :D dahada uzicak inaşşlah yani en azından ben öyle umut ediyorum :) seninkide uzar merak etme spor yap sürekli zıpla ve süt iç :)
-
tüh a.q en uzununuz benim sandım :D ama avantajları çok basket oynamam futbolda kaleciyi topla birlikte kaleye gömerim:D
-
boş ver hacım uzatma.
otobusten inerken kaç defa vurdum kafayı,o acı içerisinde milletin gülmesi dahada koyuyo.
sonra köye gidiom kapılar haliyle baya bi alçak. kafam yara içinde kalıo. ayrıca kilonda biraz az kalırsa hiç güzel durmuyor . -
danone ye. bide siz antikky nin boyu gördünüzmü ??
Toplam Hit: 5774 Toplam Mesaj: 38