Boy Uzatıcı Reklamı ( Cok Dehset )
-
Beyler bi boy uzatıcı reklamı işte bu adamlar hap mı ne satıyorlar.Milleti etkilemek için böyle bir resim yapmıslar

Karamizah mı yapmıslar emin değilim ama avrupalıların böle seylere kandıklarını düşünüyorum.Geçenlerde bir ispanyol hatun bana boyum kısa diye suana kadar sadece 1 tane sevgilim oldu demisti onun dışında finlandiyalı bir kız ben cirkinim diye hic arkadaşım yok demisti vs neyse resme geçelim.

Sağdaki uzun ama aptal adam,soldaki kısa ama zeki adam bunları karşılaştırıyor :D
Sağdaki (uzun olan )
Yakında yöneticiliğe terfi edicek.
Sarışın güzel bir kızla nişanlı.
Mutlu bir hayat yaşıyor.
Herkez ona saygı duyuyor
Birsürü arkadası var
İyi bir maaşı var
Soldaki ( kısa olan )
Mutsuz ve yalnız bir hayat yaşıyor
Uzun boylu iş arkadaşlarından 500$ daha az kazanıyor
Herkes ona gülüyor,dalga geçiyor
Her zaman yalnız
Hiç arkadaşı yok
Zor şartlarda calısıyor
Ve bunların tek nedeni adamın boyunun kısa olması :D
-
burdan da dış deil iç güzelliği önemli cümlesinin yalan olduğunu anlamış bulunuyoruz ,)
-
Sen cok begenmıskın kardes,kusura bakma ama bana cok saçma geldi

-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------
Sen cok begenmıskın kardes,kusura bakma ama bana cok saçma geldi

-----------------------------:D bro zaten sacma komik oldugunu sölüyorum bende.
Adam kısa diye 2.sınıf insan muamelesi görüyor :D
-
üç kuruş para için insanlarla alay eden şerefsiz bunlar.
-
saçma.
-
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------üç cm kısa diye de alay ediyorlar hocam :)
-
Hacı Boyu değil işlevi önemli
-
Gharzvog bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------işte İslam nuruyla şereflenmeyenler hep yaparlar bunu.
-
WALLACEs bunu yazdı:
Gharzvog bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------işte İslam nuruyla şereflenmeyenler hep yaparlar bunu.
-----------------------------nasıl bir bağ kurdun yahu :)
-
Dikkat edilirse kısa boylu olanın aynı zamanda kel, şişman, kısa bacaklı, saçma giyimli olduğunu göreceksin ve o kadar da boy farkı olmaz. Alet büyütücü reklamına benzemiş. Sanılanın aksine özellikle ülkemizde uzun boylu kızlar tercih edimiyor. Görünüm ilk intiba için önemlidir tanışma safhasından sonra görüntünün önemi azalır hatta zamanla sıfırlanır; vasfın, bilginin, huyların, hal ve hareketin önemi etkili olur. Müşteri temsilciliği, tezgahtarlık, mankenlik gibi işlerde görünüm önemli. Evlilikte de görünüm önemli ancak sanılanın aksine süper bir önem taşımıyor dikkat edin yakışıklı adamların eşleri genelde kendilerine yakıştırılmaz çok güzel kadınlarla evlenmezler genelde; ya burnu büyüktür kadının ya vücudu orantısızdır ya dişleri çarpıktır ya şaşıdır :) güzel kadınlar da çok yakışıklı adamla evlenmez onlar da mükemmellik arayışını bitirmiştir. Tipe tav olup peşinden giden tipler genelde erkekte de kadında da kendini beğenmeyen kendinde eksiklik görenlerdir, bu da çok büyük bir ürün pazarı ortaya çıkarır mesela burun estetiği, penis estetiği, göğüs estetiği, epilasyon, saç çıkaran ürünler-saç bakım ürünleri, popo büyütücü göğüs büyütücü haplar vs. vs... reklam yaparken den eksik olduğunuzu düşündürecek sloganları alt alta listelerler ve kurban seçtikleri kitleyi ucube gösterirler çok da iyi paralar kazanırlar.