Boy Uzatma İlacları
-
beyler bu ilacların yan etkilerini bileniniz varmı ? kıl mıl uzatır mı bunlar
-
kreyzi bilir ama bak bırak asıl boyun en iyisidin bjk de bi muhammet vardı ona vitamin veriyorlardı bi s..m olamadı :)
-
neyin boyu hocam normalmi aletinmi
-
hocam ya doğal takıl ne uzatcan...benim uzun olduda ne oldu hep amelelikte kullandılar..o ilaçları söylüyorsan benim tanıdıklarda var zamanında kullandı ama bencede hiç bir halta yaramamaycağını düşünüyorum
-
boy deil ya kilo almak lazım :D kilo iyidir :D
-
feysbukta yan tarafda hep çıkıyo 3 ayda 7 santim falan diye :)
bi dene istersen :D
-
İnanmayın şu bitkisel destek ürünlerine. Yok yan etkisi yokmuş, bitkiler de her şeye devaymış. He canım... Para tuzağı bunlar.
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
kreyzi bilir ama bak bırak asıl boyun en iyisidin bjk de bi muhammet vardı ona vitamin veriyorlardı bi s..m olamadı :)
-----------------------------olm muhammed daha 12-13 yasında ki onun artık biraz zor çıkar bu boy yeter ona :D
o tarz ilaçların etkisi var ama ilerde karaciğere zarar verir onun için tavsiye etmiyoruz
hem yaş 20 heralde bol bol süt ile basket en iyi uzarsa öyle uzar
-
Günde 3 küp danino + 3 bardak süt + 2 kase yogurt. ve basketboll hareketleri.(Zıplama yukarı dogru top atar gibi) Bu şekilde uzatabilirsin boyutu. İlaç kullancagına dediklerimi yap.Bu ilaçların yan etkileri tam olarak belli degil.
-
balık yağı hapı var.onu dene istersen.böle bal rengide bi hap.ama doktora sor öle iç.20 yaşındaymışsın bu yaştan sonra biraz zor.
-
kimyasallara (aşırı gerek duymadıkça) hayır :)
Toplam Hit: 2805 Toplam Mesaj: 18