Böyle Anket Mi Olur ?!
-
ahah en gzel oyu verdim aslında 31. oy her hankette 5 oy falan sayılsın :D
Anket
1 Sehrazat'a 300000 dolar mi, 300 rusa 1000 dolar mi?
Total Votes: 311 Sehrazat'a 300000 $ 
10% 300 rusa 1000 $ 
90% ---> buna verdm -
ne zamndr rus fantezım var valla 1 tane yeter bana 3oo tane ıstemiyom :D yada katie morgan ı getırın bana sehrazad da kım pehh 8/
-
off ya havaalanında zaten hergun rusları gormekten bıktım gorunduğu gibi diilller kanmayın 5 euro vermemek için ilk once cilve yaparlar hatta para vermemek için sacdece rusca konusurlar hesapta yırtacaklar :D ama ben affetmeyince gercek yüzlerini gosterip cemkirirler.
ama cok uzun ve cok guzeller ve bu alternetiflere dayanarakta oyumu ruslara veriyorum :D:D -
rus rus rus rus rus rus rus rus :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D abi yalnız bişi sorcam 300 rusa 1000 dolar veriozda kaç günlüğüne...
-
:D güne bölücen..
Bu arada...
300 rus 1000 dolarsa
Tek Rus X Dolar eder den...Hesap edersen tek Rus 3 dolar 33 Cent'e gelio
..ki bi sigara parası lan :D Eminim millet sigarayı bırakır Rusa başlar :D-ne veriyim abi ..ne istersin::.
-Bi Olga ver kafi.. :\
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------:D güne bölücen..
Bu arada...
300 rus 1000 dolarsa
Tek Rus X Dolar eder den...Hesap edersen tek Rus 3 dolar 33 Cent'e gelio
..ki bi sigara parası lan :D Eminim millet sigarayı bırakır Rusa başlar :D-ne veriyim abi ..ne istersin::.
-Bi Olga ver kafi.. :\
-----------------------------
abi başka zaman aklım çalışmaz matematiğe şunu yazmışın ya oturup hesaplayasım geldi :D:D:D
-
Sana da böyle eğitim sistemi gerekliymiş sanırım::. :\
Karılar kızlar diskolar barlar içkiler sıçkılar falan eğitime dahil edilmeliymiş araç gereç olarak :\ ..
-
Başlık bulunamadığı için anket konusu oluşturulamıyor. Bundan önceki 3-4 anketi ben hazırladım, teknoloji konusu olmaya özen gösteriliyor fakat heryerde klasik ve aynı anketler mevcut, farklı birşey bulursanız eklenir zaten. Eski anketleri incelerseniz her konu başlığını göreceksiniz.
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------Sana da böyle eğitim sistemi gerekliymiş sanırım::. :\
Karılar kızlar diskolar barlar içkiler sıçkılar falan eğitime dahil edilmeliymiş araç gereç olarak :\ ..
-----------------------------yuh hoca :D o dediğimden nasıl çıkarttın bunu ya :D allaha şükür matematik sağlam karı kız olmadığı halde
ayriyetten bir rusun birim fiyatını da sen hesaplamışın yani :D
-
haha ben de diyorum ne anketi konuyu okuyunca farkettim noal_baba güzel bağlamışsın :D şimdide görevinin bilincinde olan bi mürit olarak oyumuzu kullanalım