Böyle Bir Cafe Programı Varmı
-
cafe sahibinin ana makineden masaların ekran görüntülerini göremeyecegi bir cafe programı var mı varsa hangi program internet cafe işletenler yardım lütfen.
-
ekran görüntüsünden kastın açılan programsa yok varsada cafeciler kullancanı sanmıyorum
-
çok basit hoca onu yapmak.. istersen iki dk da yaparım..
mantığını söyleyeyim. Client server a bi istek gönderiyor.Masaüstünün resmini çek ve bana yolla diye. Çekilen resim panoya aktarılıyor sonrada cliente gönderiliyor. İşte burda yapacağın program girer devreye. 10 milisaniyede bir istediğin herhangi bir resmi çekip panoya kopyalarsan client sadece senin çektiğin o resmi görebilir. Mesela sen masaüstünün bi resmini çektin sonra onu programa yerleştirirsen ana makinedeki adam hep aynı resmi görür
-
Ücretli Sürüm Kullanırsan yapabiliyosun bizim kafecide vardı 150 ytl aldı :) makinyı resimiini,vıdeo olarakta ızlenebılıyor :) vs vs daha bir çok özellık .. kafe kontrol .programlarını araştır biraz.
-
easy cafe bu isi yapio en son ucretsizdi
-
"göremeyeceği" demiş arkadaş
-
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------
"göremeyeceği" demiş arkadaş
evet ne yaptıgımı görmelerini istemiyorum. -
ben de şaşırdım göremeyeceği demiş
-
ya adam dioki;
ben bi cafeye gidecem oturacam cafe sahibinde easycafe,akınsoft ne varsa benim ekran görüntümü göremesin
-
kardes ben cafe ısletıyorum ve handy cafe bu ısı cok gusel yapıoo
-
serioususer bunu yazdı:
kardes ben cafe ısletıyorum ve handy cafe bu ısı cok gusel yapıoo
-----------------------------kardeş sende yalnış anladın galiba göremeyecegi diyorum. bir masaya oturacam kafe sahibi istesede ne yaptıgımı göremeyecek.