Böyle Bir Proğram Çokmu Saçma Olur Sizce?
-
Hocalar sigarayı bırakmış olmanın verdiği olumsuz havadanmıdır nedir, aklıma tuhaf tuhaf şeyler gelmeye başladı,
Öncelikle TBT'ye girerken kullanıcı adı ve şifresini girmeye bile üşeniyorum artık.
Aklıma şöyle bir proğramcık geldi. Acaba böyle bir proğram varmıdır ?
Bir nevi eklenti olarak da düşünülebilir.
1) Öncelikle sık kullandığımız siteleri ekliycez.
2) O sitede kullanılan e-posta adreslerini / kullanıcı adlarını ekliycez
3) İlgili e-posta adreslerine kullanıcı adlarına ait şifreleri ekliycez
4) Bize sadece tıklamak kalıcak.
-
LastPass
araştır hocam bu eklentiyi.
-
Hoca artık tüm tarayıcıların bu şekilde form tamamlama özellikleri var.
-
http://lastpass.com/
Chrome ve Firefox ta eklentisi var.
-
Demekki saçma olmazmış böyle bir proğram varmış :D
Hocalar lastpass.com'u az inceledim, kullanımı kolay / basit bişey'e benziyor.
Ama ne kadar güvenlidir bu sistem / eklenti ?
Acaba kayddettiğimiz bilgileri dat dosyasına mı kaydediyor, online bir sistemmi ?
Pre'si aylık 1 $ bu neden ?
Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Tşk.ler
-
firefox ta bu iş tıkır tıkır işliyor. ben araç çubuğunu özelleştirdim. site kısa yollarını ekledim. tıklıyorum kullanıcı adı şifre felan girmeden mevzuya dalıyorum.
-
bunlara tıklamaya üşenmcenmi :)
-
google chrome de herhangi bir siteye üye girişi yaptıktan sonra yukarda şifreyi kaydet çıkıyor kaydet de
sonuç:::
nedense nadiren bazı sitelerde olmuyor.
-
Asusun Security Protect Manager var tavsiye ederim. sadece asuslara has bi program değil. İster elle girişleri kaydediyor manuel olarak istersen fingerprint varsa onunla açıyor. sen sadece 1kez siteye gir ve kaydet yeter. 1 sitede 1den fazla hesabın varsa onuda soruyor hangisiyle gireyim diye. ben kullanıyorum. lakin bazı siteler yemiyor, sebebi ise script ekliyorlar login sayfasına, bir insan evladı 0.1 sn de hem kullanıcı adını hem passwordunu yazamayacağı için giremiyorsun :D Örnek: Arena-TR :)
-
tabiki lastpass. hem güvenli hemde istediğin yerden şifrelerine vs ulaşabiliyosun.
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------
tabiki lastpass. hem güvenli hemde istediğin yerden şifrelerine vs ulaşabiliyosun.
-----------------------------Hocam lastpass.com'u az inceledim, kullanımı kolay / basit bişey'e benziyor.
Ama ne kadar güvenlidir bu sistem / eklenti ?
Acaba kayddettiğimiz bilgileri dat dosyasına mı kaydediyor, online bir sistemmi ?
Pre'si aylık 1 $ bu neden ?
Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Tşk.ler