Böyle Loto Talihlisi Görülmedi ( Alkışı Hakediyor )
-
pusla bunu yazdı:
-----------------------------Para insanı bozmaz. Sadece kişiliğini ortaya çıkarır.
-----------------------------güzel yorum :)
-
lisede arkadaşlarla bunun geyiğini yaparken para bana çıksa Güney Amerika'ya taşınırım demiştim.O ara da colombiyalı venezuela lı kızlara aşırı ilgimiz wardı tabi:D ne hayaller wardı be:D Böle şato gibi bi yer yaptırcaktım komple harem:D bi de avluda ot yetiştircektim ordan da şatonun yanına bi tane uçak pisti uçak pistine bi tane iş jeti iş jetine yükleyip yükleyip dünyanın 4 bir yanına illegal satış yapcaktım xD
-
ne yalan söyleyim ben yapmazdım.Önce yatırım yapıp paramı katlar sonra yardım edrdim.yani önce baya bi yerdim.
-
yeraltı kaynakları loto talihlisinin ülkesi tarafından sömürülmeseydi yardımlarına muhtaç kalmıcaklardı.
he yardım etmiş kötü mü etmiş hayır tabiki.
-
pusla bunu yazdı:
-----------------------------Para insanı bozmaz. Sadece kişiliğini ortaya çıkarır.
-----------------------------
sonuna kadar katılıyorum hocam.... -
bana çıksa ilk şu mahalleden taşınmak:/ valla bu sıcakta ceketi alır çıkarım muhhahayt :D XD
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------pusla bunu yazdı:
-----------------------------güzel yorum :)
-----------------------------katılyıyorum güzel bir yorum
-
HaYLaZzz bunu yazdı:
bize çıksa kara kara düşünürdük nerde harcasak diye :D helal olsun valla biravooo :)
Hani çıkınca ardeşenden banada fındık bahçesi alıyoduk ula sen dur...
-
pusla bunu yazdı:
-----------------------------bende bunu alkışlarım :| bravo güzel söz
-
TxT bunu yazdı:
HaYLaZzz bunu yazdı:
bize çıksa kara kara düşünürdük nerde harcasak diye :D helal olsun valla biravooo :)
Hani çıkınca ardeşenden banada fındık bahçesi alıyoduk ula sen dur...
-----------------------------onuda milli piyango çıkınca alırız txt :)