Bozulan Ekran Kartınızı Atmadan Önce Fırına Verin!
-
Mantık olarak anakart eternet kartı vb kartlarda çalışabilir çünkü lehimleri düzeltiyor denemek lazım
-
Deniyecem ve sonucu yazıcam. Ekran kartını fırına vermek hernekadar akıllı bi insanın kuracağı cümle gibi durmasada denemek lazım boşa yatacağına yanarsada yansın tümden
-
Lehimden kaynaklanan bir sorunsa bir elektronikçide yapar sanırım bunu.Neden fırın.Benim eski emektar 8600 gt göt olmuştu denesemmi lan =)
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------
Lehimden kaynaklanan bir sorunsa bir elektronikçide yapar sanırım bunu.Neden fırın.Benim eski emektar 8600 gt göt olmuştu denesemmi lan =)
-----------------------------normal bi insanın evinde BGA Station ,hava tabancası (sıcak hava), yada infra ampül bulunmadığından.
yine de profesyonel kişilerden yardım almaya gayret edilmeli.
-
firina atip kurumus lehimi tekrar eritip donduruyorsunuz bu yontemle ama risklidir ve son care olarak kullanilir. tavsiyem, elinize havya alip kendiniz lehimlemeniz ama isi bilene yaptirmak lazim:)
-
-
kafa atan hdd lerin kartını tinere yatırın ve videolarını temizleyin işe yarar derler denemedim ama deneyen baya vardı
bilgi bilgidir hocam teşekkürler
-
buna ihtiyacım olabilir sabah bios eror verdi :|
-
oturuyorum bunu yazdı:
buna ihtiyacım olabilir sabah bios eror verdi :|
hatayı yaz istersen bi beyin fırtınası yapalım senin bios üzerine :)) -
ekran kartını bilmem de kartuşu tavada ısıtıp pozitif sonuç almışlığımız vardı :D